17. heinäkuuta 2005

Viinitilakierros

Heräsin aamulla kymmeneltä alkavaan viinitilakierrokseen, mikä oli suunniteltu asuntolan kansainvälisille oppilaille. Sitä oli tosin markkinoitu lähinnä viikko sitten tulleille uusille vaihto-oppilaille, joten olin siellä melkein ainoana täällä pidempään opiskelleena. Aloitimme päivän yhdellä viinitilalla, missä maistelimme viittä erilaista viiniä. En ole asiantuntija viineissä, joten totean vain, että ostaisin jos ei olisi niin pirun kallista :)

Seuraavaksi pidimme lounastauon viinialueen keskellä olevassa turisteille tarkoitetussa keinokylässä. Alueella kun on ainakin kymmeniä viinitiloja, joten niissä käyville turisteille on tehty sitten palveluja. Ilmainen pizza teki kauppansa hyvin ja löysin jälkkäriksi jäätelökaupasta lakritsijäätelöäkin.

Iltapäivällä oli sitten vielä yksi viinitila, mutta esittelijän selostukset jäi tällä kertaa vähän taka-alalle, kun oli niin paljon juteltavaa pöydässä istuneen ruotsalaistytön kanssa. Skandinaavitunne on korkealla, kun ollaan näin etäällä sieltä pohjoisesta. Parhaan päivästä tekikin se, kun pääsi tutustumaan moneen uuteen naamaan.

Ei kommentteja: