14. heinäkuuta 2005

Byron Bay

Aamun kaytin Brisbanen kirjastossa, jossa luin vahan sanomalehtea ja Internettiakin pystyi kayttamaan ainakin osittain ja ilmaiseksi vielapa. Kolmen tunnin bussimatka meni nopeaan, ja saavuin nyt illaksi tanne Byron Bayhyn. Kilpailu tuntuu olevan taalla kovaa, silla kun tulin bussista ulos niin hostellien henkilokunta oli rivissa repimassa matkailijoita itselleen. Toisaalta tama Internet ei maksa mitaan ensimmaiseen 20 minsaan ja senkin jalkeen vain 60 senttia tunnilta.

Varasin ensimmaiseksi surffauskurssin huomiseksi ja huomisillalla ajattelin lahtea jo kotia kohti. Nyt pitaisi vain malttaa olla menematta baariin tanaan niin saastaisi. Tahan mennessa eniten mainostetut baarit on kaikki olleet aivan surkeita. Ilmeisesti reppumatkaajat tykkaa kaikki vanhoista hiteista 80-luvulta. Aiheuttaako pilvenpoltto jotain nostalgian tunteita?

Taalla olisi paljon paivaretkia Nimbinin-kylaan, mika on australian hamppupaakaupunki. Kadut on taynny ruohokauppiaita ja kylan museo keskittyy hampun historiaan ja psykedeelisiin vareihin. Kaikki siella tuntuu kayneen ja kaikkien siita kertovien kasvoille tulee sellainen hassu hymy, kun ne kertovat siita. Ajattelin kuitenkin jattaa valiin, kun en niin valita hipeista saati sitten ruohosta.

Ei kommentteja: