25. heinäkuuta 2005

Linkkailua ja pikkuihmeitä

Aamulla tuntui tyhmältä mennä kouluun, kun vuorossa oli lähinnä harjoituksia Excelin kanssa. Ikävä kyllä harkoissa jotain tärkeääkin tietoa, joten eihän siinä muu auttanut kuin lähteä linkkailemaan. Monesti tulee aina ihmeteltyä, miksi jotkut hyvin vanhat ihmiset vaivautuvat edes ulos, kun ne ei pysty liikkumaan juuri kilpikonnaa nopeammin. Luulisi moisen olevan pelkkää tuskaa. Tänään sitten pystyin toteamaan asian käytännössäkin. Päälle kilometrin koulumatkaan menee normaalisti noin kahdeksan minuuttia, mutta tällä kertaa päälle 20 minuuttia. Jos tuollainen matelu jo itsessään ei olisi yhtä tuskaa, niin kun ottaa huomioon, miten paljon sattuu hidaskin liikkuminen, mieli tekisi alkaa huutamaan.

Excelin harjoitusluokassa oli jokaisen koneen optiselle hiirelle varmaankin kyseisten koneiden myyjän logolla varustettu hiirimatto. Harmittavasti kyseiset hiirimatot eivät vain toimi ollenkaan optisten hiirien kanssa. Antaa aika asiantuntevan kuvan tietokoneliikkeen osaamisesta, kun ei onnistu edes hiirimaton valinta.

Opettajan astellessa luokkaan rollaattorin avustamana aloin pohtia, miksi tämän koulun opettajat ovat niin paljon vanhempia kuin esim. Tampereen Teknillisen Yliopiston. Toisen kurssin luennoitsija taas on puolikuuro...

Seuraavan luennon alkua odotellessa minulla oli vaikeuksia olla tuijottamatta. Näin ihmisen, joka oli ruumiinmuodoltaan kuin ilmetty Plussa-pallo-hahmo. Vain oranssi puku puuttui. Suunnattomasta ylipainosta johtuen hän käveli suunnilleen samaa tahtia kuin minä, ja muutaman askelman alaspäin meneminen oli suuri operaatio. Mikä saa ihmisen syömään niin paljon?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Superläski syö aina.

Anonyymi kirjoitti...

lieneekö microsoftin tuotteet?-)