16. heinäkuuta 2005

Surffaus ja paluu kotiin

Vaikka aivan aamulla oli satanut vettä ja taivas oli aamupäivän pilvessä, puolilta päivin taivas kirkastui ja alkoi vähän tuullakin. Surffaustunti alkoi kahdelta. Ensin kuuntelimme rannalla vähän teoriaa, ja sitten jatkoimme tekemällä harjoitusliikkeitä kuivalla maalla. Tämän jälkeen loppu menikin yrittäessä soveltaa opittua käytännössä. Ja opittavaahan riitti. Vaikeimmaksi asiaksi osoittautui tarpeeksi kovan vauhdin saaminen ennen aallon saapumista, jotta aalto ei menisi suoraan läpi. Vähän yllättäen käsilihaksia tarvittiinkin eniten. Jonkin verran oli ongelmia myös seisomaan nousemisessa tarpeeksi nopeasti siinä vaiheessa, kun oli päässyt aallon tahtiin. Suurin yllätys tuli kuitenkin tasapainon suunnalta. En tippunut ylöspäästyäni kertaakaan surffilaudalta. Katselin vain maisemia ja ihastelin laudan lipumista allani. Niin en minä vielä osaa ohjata surffilautaa :)

No eihän se toisaalta ihme ole, että pystyssä pysyy, kun surffilauta on aloittelijalle tarkoitettu, eli todella suuri. Kouluttaja sanoi, että jos surffaa sellaisella päivittäin niin ehkä kolmessa kuukaudessa on oppinut tarpeeksi, että voi vaihtaa pienempään. Eli tuskimpa tässä elämässä pienempää lautaa tulen kokeilemaan :)

Illan vietin hostellin TV huoneessa odotellessa ajan kulumista. Bussi lähti puolilta öin, saavuin tänään puolilta päivin tänne Newcastleen. Kämpän asukkaissa on tapahtunut yksi muutos. Matt jenkeistä lähti pari viikkoa sitten, ja tilalle oli tullut Keith samasta maasta. Vielä en tiedä minkälainen hän on.

Ensimmäisen lukukauden arvosanat olivat tulleet, ja ihan hyvin oli mennyt kaikki aineet. Tästä on siis hyvä jatkaa seuraavaan lukukauteen.

Ei kommentteja: