7. heinäkuuta 2005

Pikkuoutouksia

Yhden kouluni vessan pisuraasissa on suuri laatta, jossa lukee, etta pisuaari on muisto jollekki koulun oppilasaktiiveista. Australiassa on yleinen tapa rahoittaa yhteisorakentamista myymalla tallaisia laattoja minne sattuu. Esim. Tasmanian kasvitieteellisen puutarhan jokaisessa penkissa oli laatta. Pisuaarin laatta siis irvailee kai vahan talle tavalle.

En ole ihan varma, etta meneeko tama huomio oikein, kun en ole tarkistanut, mutta siina missa Suomessa on naisten keskuudessa yleista piilottaa nannit sita varten tarkoitetulla teipilla, silloin kun ei kayteta rintaliiveja, niin taalla rintaliiveihin lisataan tekonannit.

Nain Cairnsissa spontaanisti ainakin kaksi suomalaista. Toinen oli keski-ikainen mies, joka ensimmaiselle kerralla kaveli vastaan kiroillen humalaispaissaan vaimon yrittaessa hillita hanta. Toisella kerralla sama kaveri uhmasi autoja ylittaessa tieta punaisilla valoilla. Toinen suomalainen oli poika, jonka paidassa luki kolmesti "Suomi".

Koillis-Australia on taynna sokeriruokopeltoja ja niiden valissa puikkelehtivia minirautateita. Peltoja kulotetaan silloin talloin. Nyt loppuu nettiaika :)

Ei kommentteja: