8. heinäkuuta 2005

Frasers on Rainbow

Kello on kahdeksan ja saavuin juuri tanne Rainbow Beatchille, mika on Frasier Islandin kupeessa. Nukuin melko huonosti bussissa, mutta olo on ihan ok.

Bussimatkalla pysahdyttiin parillakin eri Mobil-huoltoasemalla, jotka kaikki noudattavat kylla samaa tiukkaa tyylia kuin esim ABC-huoltamoketju Suomessa. Erona on se, etta Mobil-huoltamoiden tyyli on tyylittomyys :) Ruskea laattalattia ja valkoiset ajan patinoimat seinat ja poydat, eika juuri muuta. Tasta huolimatta nailla huoltamoilla on usein 24h grilli, josta saa esim todella hyvia hampurilaisia pilkkahintaan. Taalla on turvauduttu vessojen sinisia valoja erikoisempaan ratkaisuun narkomaamien kasittelysssa: Vessan seinasta loytyi erillinen roskis neularuiskuille :)

Matkalla tanne tuli mieleen, etta enhan mina muista enaa, etta mihin hostelliin varasin sangyn. Saavuttuani vastassa oli tytto, joka odotti yhta vierasta Dingo's hostelliin ja kun muita ei nakynyt niin ajateltiin, etta ehka se olen mina. No en ollut :) Onneksi nama kaikki hostellit on tassa kavelymatkan paassa. Kirjoittelen tata viela tasta ekasta hostellista, ja kohta pitaakin suunnata tuonne Frasers on Island -hostelliin :) Voisi ottaa pienet torkut sitten ennen kuin alkaa metsastaa retkea itse saarelle.

Ei kommentteja: