29. heinäkuuta 2005

Autonomiapäivä

YleisöäAamu alkoi 5:45 jolloin hyökkäsin suihkuun. Vähän kuuden jälkeen olin jo olut kädessä yläkerrassa kyttäämässä aamiaista. Aamiainen oli runsas, perinteinen australialainen aamiainen. Tarjolla oli paistettuja munia, pekonia, paahtoleipää, voisarvia, pannukakkuja, munakasta ja lisäkkeitä. Sen jälkeen oli tarjolla juomispelejä, nakujuoksentelu ja juomista. Valitsin juomisen, koska en tykkää juomispeleistä, enkä ole oikein juoksukunnossa. Muutama kaveri olikin oksentanut jo aamuseitsemän aikoihin.

Yhdeksän jälkeen aamulla olimme yliopiston baarissa, jossa bileet olivat jo kovassa käynnissä. Päälavalla oli syömiskilpailut käynnissä Fear Factor -tyyliin. Kilpailijat siis yrittivät syödä kilpaa kaikkea ei niin maukasta. Kisa oli vähän sekalaisesti järjestetty, sillä kilpailijat pystyivät syömään omaa tahtiaan mitä lystää. Voittajaksi selviytyikin kaveri, joka ei syönyt niin paljoa kuin häntä syömisessä edellä olleet, mutta oksentamaan menneet kilpailijat.

Seuraava kilpailu oli ryhmäjuomiskilpailu. Kaksi neljän hengen joukkuetta kisaili juomalla olutta sillä lailla, että vain yksi tiimistä joi oluttansa samaan aikaan. Ilmeisesti paikalliseen tyyliin lava oli täynnä sinne kuulumattomia, ja joka välissä oli ihmeellisen pitkiä taukoja.

Viimeinen seuraamani kilpailu oli ilmakitarakilpailu. Lavalle hyppäsi itse kilpailijan lisäksi parhaimmillaan kuusikin muuta sankaria kilpailijan lisäksi kuulutuksista ja järjestysmiehistä huolimatta. Kaikki taitavat haluta olla tähtiä täällä suunnassa, tosin anonyymisti :)

Ehkä minua kiukuttaa nämä asiat vain siksi, kun omat jalat ovat muussia. Tosin humala toimi aika hyvänä puudutuksena, ja välillä tunsinkin oloni melkein terveeksi. Seuraavaksi pitäisi kai hyökätä suihkuun ja pestä päähäni piirretyt kiharat pois. Sen jälkeen lounaan pitäisi olla tarjolla.

Ei kommentteja: