28. heinäkuuta 2005

Talvitaudit ja jalkapäivitys

Kaikki kämppikseni ovat olleet sairaana tällä viikolla. Kaikki he ovat vilustuneita. Odotan vain, että milloin minäkin saan saman taudin. Vilustuminen ei tosiaan kovin kylmää keliä näytä kaipaavan.

Jalat tuntuvat ehkä paranevan pikkuhiljaa. Olen alkanut rasittaa pikkuisen enemmän vasenta jalkaterää ja kipu on pysynyt melko vakiona. Oikea reisi taas on saanut suuren kellertävän sinisen läikän, ja senkin kanssa pystyn olemaan hieman varomattomampi. Silti ei ole mitään asiaa mennä asettamaan sille painoa, jos jalka on yhtään koukussa.

Huomenna pitää herätä kuudeksi aamulla ryyppäämään. Kyseessä on ylioppilaskunnan viettämä autonomiapäivä. Eli juhlanaihe on yliopiston itsenäistymisen vuosipäivä tai jotain. Toivottavasti en loukkaa jalkojani pahemmin, luvassa on ainakin pari kilsaa kävelyäkin :/ Onneksi kuudelta illalla voi hyvällä omatunnolla kuulemma alkaa nukkumaan jos siltä tuntuu.

1 kommentti:

Ephief kirjoitti...

Täällä ihmiset (kuten myös minä hieman) vilustuvat ihan sen takia, että ulkolämpötila saattaa erota sitätilojen ilmastointi-ilmastosta helposti 10 astettakin, vaikka valtion virastoissa ilmastointi olisikin säädetty 28 asteeseen.. :)