24. heinäkuuta 2005

Myöhäiset synttärit

Tänään oli tarkoitus syödä ateria rakennuksen (=kaksi asuntoa ja 15 asukkia) kesken. Odottelimme Janessan ja Erinin kanssa alakerrassa ruoan valmistumista yläkerrassa katsellen Simpsoneita, kun Janessa sanoi, että muut ovat järjestämässä meille yllätysjuhlia. Täytimme molemmat 23 vuotta pari viikkoa sitten, mutta olimme silloin matkoilla, joten juhlat oli nyt sitten myöhemmin. Hänenkään ei olisi pitänyt tietää, mutta hän on meuhannut unohdetuista synttäreistään nyt muutaman viikon, ja on ollut tosi tarkkana sitten koko aika :) Osittain siitä syystä tein sen kakunkin. Jotta hän rauhottuisi :)

Kun sitten viimein ruoka oli valmista, raahauduin yläkertaan, mikä ei ollut kovin helppo operaatio maastopyöräilyn jälkeen... Perillä ihmiset lauloi onnittelulaulua, ja sitten söimme oikein hyvän aterian. Ennen jälkiruokaa avattiin lahjat, ja minä sain oluttuopin, missä lukee "Australia's number 1 lover" ja kuusi pulloa hyvää tummaa olutta :)

Jälkiruoaksi meillä oli suklaakakku, minun kakku, suklaakeksejä ja jäätelöä jonkun toffeemaisen kastikkeen kanssa. Tässä vaiheessa kaikki olivat tosin jo aivan täynnä, joten jälkiruoka oli vähän ahtamista. Kakkuni onnistui kohtalaisesti. Pohja oli pikkasen korventunut ja päälliskerrokset vähän kuivahkoja, mutta kyllä kaikki ainakin valehtelivat sen olevan hyvää :) Seuraavasta kakustani tulee sitten vähän parempi :)

Ei kommentteja: