18. toukokuuta 2005

Tekstiviestejä

Tiedättekö, että on turhauttavaa saada sama tekstiviesti ainakin kolmekymmentä kertaa kolmen päivän ajanjaksona. Ensimmäinen tekstari tuli siskolta sunnuntai-aamuna, jossa hän pyysi minua katsomaan netistä milloin seuraava bussi menisi. Ennen kuin ehdin vastata niin sain saman viestin jo toiseen kertaan. Paluuviestissä tajusin pyytää häntä olemaan lähettämättä mitään kiitosviestiä tai sellaista, jos mahdollista.

Selitys siihen, että miksi saan samaa viestiä siskoltani monta kertaa, menee jotenkin niin, että kun saan viestin kännykkääni, niin siitä pitäisi mennä vahvistusviesti siskoni operaattorin viestikeskukseen. Mutta jostain syystä näin ei käy, joten viestikeskus yrittää lähettää viestiä jatkuvasti määrätyn ajan verran. Tämä aika riippuu lähettävän puhelimen asetuksista ja siskollani tämä asetus on kai se kolme päivää, mikä on kyllä minun hermoille vähän liikaa :) Heli ja isä ovat ainoita tietämiäni henkilöitä, joiden viestit tulevat minulle miljoona kertaa.

Tunti sitten sain lakikurssin luennoitsijalta sähköpostin, jossa sanottiin, että tämän ja ensiviikon torstaiset harkat on siirretty keskiviikolle. No mikäs siinä, mutta nyt on keskiviikko ja tämän viikon harjoitukset alkoivat tunti ennen sähköpostin lähettämistä. Taidan laittaa "rakentavaa" palautetta, samalla kun kysyn, että missä siirretyt harjoitukset pidetään. Sähköposti sisälsi kaksi ylimalkaista virkettä ja aiheeseen liittymättömän otsikon. Siitä ei itseasiassa käy edes ilmi, että mitä kurssia ilmoitus koskee...

Talvilomastani näyttää tulevan kolmen viikon mittainen: 24.6.-15.7. Sitten kun vielä keksisi, että miten nuo kaikki kolme viikkoa käyttää. Tarkoitus on kuitenkin matkata pohjoisen lämpöön. Cairnssiin katselemaaan koralleja.

Ei kommentteja: