28. toukokuuta 2005

Hei hei närästys!

Ongelma ratkaistu - luulen. Eräs päivä söin vain tavaraa, josta en varmasti saisi närästystä ja sen lisäksi ruokalasta saadun vihreän omenan. Tällä kertaa en kironnut närästyksen alkaessa, vaan iloitsin. Kyseiset vihreät omenat on aika hapokkaita ja vatsani kai innostuu niistä vähän liikaa. Tyytynen muihin hedelmiin jatkossa.

Lakanoita täällä ei tarvitse pyykätä, sillä ne voi vaihtaa puhtaisiin joka keskiviikko. Ilmeisesti toimittaja on vaihtunut, sillä entisissä lakanoissa oli vain pieni sininen joutsenen kuva nurkassa, kun taas uudet lakanani ovat kuin mainostoimiston suunnittelemat, mikä on aika ärsyttävää. Ei kuitenkaan niin ärsyttävää, että alkaisin itse pyykkäämään lakanoitani :)

Rhiannonin kone hajosi taas. Asensin sen jo kertaalleen uusiksi ja se näytti toimivan hyvin. Mikään ei viitannut levyn hajoamiseen. Tällä kertaa sain sen jotenkin takaisin käyttökuntoon ja ajattelin kaiken varmuudeksi monistaa sen asennuksen toiselle kiintolevylle, jos vanha levy olisi sittenkin viallinen. Kesken monistuksen tulikin sitten lukuvirhe. Toivottavasti ei ole mitään kovin kriittistä hajalla, mutta nyt ainakin tietää mistä vika tuli.

Olin asentanut hänelle Firefox-selaimen viikko sitten, mutta nyt kun sain koneen käyntiin niin se oli täynnä spywarea. Mitähän reittiä lie tullut... Eipä sen toisaalta niin väliä. Saisi nyt kerralla kuntoon ja tyrkättyä takaisin Rhiannonille, niin ei tartteisi enää päätänsä vaivata tuonkaan kanssa.

Kun minulta kysytään, että miten puhutaan suomea, niin ei ehkä saa ihan parasta kuvaa. Aloitan opettamalla sanat 'hei' (hello) ja 'hei hei' (good bye). Seuraavaksi lasken kymmeneen kolmella eri tavalla: "yy, kaa, koo...", "yks, kaks, kol..." ja "yksi, kaksi, kolme...". Tähän kun vielä lisää tiedon, että mitä "Kokko built up the whole bon fire" tarkoittaa suomeksi (Kokko kokosi koko kokon kokoon), niin useimmat kuulijat uskoakseni tulevat vakuuttuneiksi, ettei tätä kieltä voi oppia pirukaan :)

Ei kommentteja: