3. toukokuuta 2005

Lisää omenoista

Herätessäni eilen, Clea oli käynnistelemässä yhtä elokuvaa. Sen jälkeen katsottiin viisi jaksoa Kingdom Hospitalia, mikä on jonkinlainen Stephen Kingin tuottama sarja, mihin ollaan vähän addiktoituneita. Enää pitäisi nähdä päätösjakso, mutta Annan Playstation ei suostu pyörittämään sitä. Pitää varmaan lainata Jeshieltä sen soitinta.

Viime viikon filosofian luennolla käytettiin omenaa yhtenä esimerkkinä. Luennoitsija otti esille omenan ja pohti, että voiko hän sanoa sen olevan hyvä omena perustellusti. Päätyi tulokseen, että jos haluaa olla oikein varma, niin omena pitäisi pilkkoa pieniin palasiin. En nyt harmittavasti muista, että mikä laajempi kokonaisuus tässä oli kyseessä.

Tänään nappasin ruokalasta mukaani parhaimman näköisen vihreän omenan, jossa oli tosin pieni osa vähän vaalean kellertävä, mutta kova. Siinä vaiheessa kun puraisin palasen tästä kellertävästä kohdasta ja näin puraistussa omenassa olevan melko ison mustan kolon, josta siis puolet oli jo suussa, muistin viime viikkoisen luennon ja naurahdin itsekseni sattumalle. Tämän jälkeen tyhjensin suuni huoneeni roskakoriin. Pitänee viedä noi roskat nyt ennen kuin tulee uusi kärpäshyökkäys.

Ei kommentteja: