13. toukokuuta 2005

Perjantai

Illalla alkoi närästää jo toista kertaa. Inhoan sitä tunnetta. Netistä katsoen selittävin virhe, mitä olen tehnyt oli eilinen melko tulinen ruoka. Myös vatsan liiallista täyttämistä tulisi välttää. Yleensä tulee päivällisellä ahdettua itsensä tosi täyteen.

Onneksi pääsi iltapäivällä kauppaan. Taino oisi sinne voinut aiemminkin pyrkiä, mutta jotenkin sitä tulee viivyteltyä niin kauan kuin mahdollista, ja nyt pääsi autokyydillä. Heh, kämppikset taitaa olla vähän sekaisin tai jotain: Clea koputti just ikkunaan ja pyysi avaamaan oven, mutta kun kävin avaamaan sitä niin se oli jo selällään auki :) No mut. Ostin samalla myös närästyslääkettä. Tuntuu auttavan ainakin vähän.

Ilta alkoi mielenkiintoisesti. Useampi tyttö houkutteli minut mukaan projektiin, jossa oli tarkoitus juoda 100 3cl:n kokoista annosta olutta tai vastaavaa. Löysin itseni yhdestä kämpästä noin 30 tytön kanssa, juomassa näitä annoksia minuutin välein. Puolessa välissä, eli viidennen oluen ja alle tunnin jälkeen, minun piti käydä heittämässä ylimääräiset tavarat ulos. Ehkä juuri närästyksen takia en pystynyt röyhtäilemään tarpeeksi oluen tuottamia hiilihappoja ulos. No heti sen jälkeen oli kyllä hyvä jatkaa, sillä ei siinä vaiheessa vielä kerennyt olla edes humalassa. Voisko närästyslääkkeet hidastaa ruoansulatuselimistön toimintaa? Ilta oli kuitenkin venynyt jo turhan pitkälle ja 60. annoksen kohdalla projekti piti päättää ja suunnata ruokasaliin.

Luvassa oli kauhuperjantain pippalot (Freaky Friday 13th). DJ:nä oli noin 50 vuotias mies, joka soitteli suurimmaksi osaksi yllättäen 80-luvun musiikkia. Minua piinataan. Väliin onneksi mahtui hyvääkin musiikkia ja eipähän ainakaan kulunut liikaa rahaa. Pitänee yöksi laittaa taas patjan alle tavaraa, jotta närästys ei olisi niin paha. Ahistaa kyllä huolella, että kärsii tällaisestakin. Netin mukaan ei ole pahemmin parannusta luvassa, eli pitänee luopua mausteista ja suurista annoksista :(

Ei kommentteja: