14. toukokuuta 2005

Kostea lauantai

Oli niin kivaa herätä ilman kelloa. Ympäriltä kuului ääniä, mutta minulla ei ollut kiire minnekään. Närästys oli mennyttä. Päivän käytin suurin piirtein sen ihmettelemiseen, että miten saisin pakattua videot parhaiten puhelimessani toimiviksi. Aika turhanpäiväistä touhua siis. Laatu on kuitenkin sen verran hyvä, että kyllä sillä jo voi nauttia hyvästä sarjasta.

Jossain vaiheessa kävin katsomassa Rhiannonin konetta. Se oli yhtäkkiä alkanut boottaamaan itestään jossain vaiheessa käynnistystä. Oletan, että syynä voi olla ainoastaan jonkinlainen laitevika. Muussa tapauksessa kiroan Microsoftia entistäkin enemmän. Huomenna pitäisi tutkia lisää.

Anna houkutteli illaksi baariin. Mikäs siinä, varsinkin kun etkoja vietettiin yhdeksän tytön kanssa. Ekassa baarissa oli aluksi melko tylsää, mutta kämppis Janessa alkoi piristämään kun hän pääsi humalaan. Hypersosiaalinen ja hyperaktiivinen samaan aikaan on melko hauskaa seurattavaa :) Ilta jatkui pikakierroksella Northerniin ja aika nopeasti sen jälkeen Breweryyn. Taas kerran pystyi toteamaan, että Brewery on loistopaikka. Live-bändi soitti Rasmusta ja nelisen euroa maksaneen päälle puolen litran Guinnesin vaahtoa koristi apilakuvio.

Jossain vaiheessa tuli läheteltyä tekstareita hääkuulumisia varten. Serkkuni Jeppe meni tänään naimisiin. Harmittaa suuresti, etten päässyt osallistumaan kyseiseen tapahtumaan :/ Kuulemma on oikein hauskaa siellä suunnassa tälläkin hetkellä.

Tänne päästyäni alkoi vessaan mennessä selvitä, etten ollut ainoa alkoholia nauttinut tänä iltana: Vessan lattialla oli ruskeita läikkiä. Annan kanssa kun kävimme tarkistamassa Janessan huoneen, niin kaikki tuntui olevan ok. Annan sytytettyä valon, syypäästä ei ollut enää epäilystä. Janessa oli oksentanut sänkyynsäkin. Kävin hakemassa hänelle vettä, ja korjasin enimmät oksennukset pois.

Ei kommentteja: