17. toukokuuta 2005

Lämpöä

LämpöpatteriEilisillalla olin valmistautumassa nukkumaan. Ainainen kylmyys oli alkanut jo kyllästyttää ja minähän en pyjamaan taivu, joten aloin katselemaan uteliaana nurkassa lojuvaa sähköpatteria. Johto seinään ja termostaatti täysille. Nukuin hyvin ja lämpötila oli ihan sopiva. Toivottavasti ei tule liian kylmiä öitä. Olohuoneesta voisi tietty kähveltää toisen patterin :)

Säätiedotuksessa käytettiin sanaa 'showers', mikä tarkoittaa tönkösti käännettynä suihkuja. Päivä menikin niin, että välillä satoi kuin ukkosen aikaan ja heti perään paistoi aurinko ja sitten taas satoi. Kävelin neljä kertaa koulun ja kämpän välin ja onnekkaasti vältin sateen melkein kokonaan. Ainostaan ekalla paluureissulla aivan tyhjästä alkoi kaatamaan vettä kuin ämpäristä 15 metriä ennen kotiovea. Puolijuoksusta huolimatta kerkesin kastua melko hyvin. Suihku on siis aika kuvaava nimi ilmiölle.

Pickle ManEn osannut odottaa mitään, kun Janessa kävi toteamassa, että huoneeni näyttää vieläkin aneemiselta. Aikaisemminhan hän ja Anna olivat käyneet salaa täyttämässä seiniäni mm. puolialastomilla naiskuvilla :) Hämmennys alkoi, kun hän tuli jonkin ajan päästä takaisin ja kiinnitti ohessa näkyvän kuvan seinään. Nyt noita samantyyppisiä kuvia on tuolla seinällä viisi, ja ne ovat kaikki yhtä outoja.

Ei kommentteja: