28. helmikuuta 2005

Ostoksilla

Viikonloppu kului melkein pelkästään elokuvia katsellen. Sää ei ole oikein suosinut rantaelämää, mutta toisaalta 22 asteen viileys on vaihteeksi tervetullut asia. Lisäksi olen ollut vähän kipeänä, eli nukkuminen ja makoilu on tehnyt hyvää.

Tänään aloitin aamun tiskaamalla kauhean kasan astioita. Täällä ei käytetä tiskiharjoja, vaan tiskiharjan virkaa toimittaa sellainen, melkein samanlainen pesusieni, joita Suomessa on, mutta siitä lähtee ontto varsi, johon voi laittaa sisälle tiskiainetta. Kun sillä sitten tiskaa, se päästää tiskiainetta vähän kerrallaan irti. Kätevä peli, mutta tuhlaa varmaankin pesuainetta tarpeettomasti.

Seuraavaksi lähdin kaupungille ostoksille. Osasin valita ensimmäisen kaupan aika hyvin, sillä sieltä löytyi oikein hyviä t-paitoja parilla eurolla kipale. Täällä pistetään alennusmyynnissä käytännössä kaikki kamat alennukseen... Kesähän on nimittäin jo loppumassa. Tämä vaikeuttikin shortsien etsintää. Kausi on loppumassa ja ale on ollut jo jonkin aikaa, joten hyvät olivat vähissä. Alan ymmärtää miksi naisilla voi mennä shoppailuun niin paljon aikaa.

Parin tunnin tuloksettoman etsimisen jälkeen kävelin sivukatua pitkin ja törmäsin olohuoneen kokoiseen surffaushenkiseen vaatekauppaan. kaupan perällä oli sohva, jossa oli myyjän perhe katsomassa telkkaria, ja myyjä puhui tosi vahvaa slangia. "No worries" tuli yhtä usein kuin "vittu" humalaisen teinin suusta. Sieltä löytyikin sitten, ehkä parhaat siihen mennessä näkemäni shortsit ja sattuivat vieläpä olemaan oikeaa kokoakin.

Loppupäivä menikin sitten levätessä. Äsken oli yläkerran asukkaan Siennan synttärit. Vietettiin niitä tämän rakennuksen asukkien kesken. Meitä on noin 15. Jenkeistä kopioituun aussityyliin kaikilla oli sellaiset tyhmät tötteröhatut päässä, pöytä täynnä ilmapalloja ja jokaiselle vielä oma säkki karkkia. Aussikarkit ovat aika mauttomia. Olo oli kuin 7-vuotiaalla :) Koreassa kuulemma synttärisankaria pitää hakata ilmapallolla, ja jos kakku on kermainen niin hänen pää pitää upottaa siihen. Outoa :)

Huomenna on vuorossa 4 tuntia luentoja, kirjojen ostoa, kuntosalille liittyminen ja myös surffaustunnille ilmoittautuminen. Jos nyt saan kaiken tuon aikaiseksi...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko koulussa jotain kerhoja tms. joiden kautta saa alennuksia esim. noille surffauskursseille?

Anonyymi kirjoitti...

Voin vaan kuvitella ollin surffaamassa näsijärvessä :-)

Olli Nevalainen kirjoitti...

Yliopiston urheilujaostolla on kurssi, johon opiskelijat saa alennusta, mutta en vielä tiedä siitä oikein mitään. Tänään pitäisi ottaa selvää.

Suomessa ei valitettavasti taida olla surffaukseen soveltuvia rantoja, eli taidosta ei ole sen enempää hyötyä siellä, kuin on B5:n roolihahmojen henkilöhistorian muistamisesta sarjan päätyttyä.