8. helmikuuta 2005

Malesia

Ensimmaisessa etapissa ollaan. Matka meni yllattavan kevyesti. Siitakin huolimatta, etta kummallakin puolellani istui kaksi ihmista. Ja etta olin keskella jotain Itavaltalaista turistiryhmaa. Toisaalta helpotus kun edessani oleva aussimummo yritti koko ajan hivuttaa penkkiaan enemman takakenoon, niin vieressani olevat aussit pyysivat sita samaa tahtia nostamaan sita ylemmas :) Ei minua muuten ois kylla haitannut, mutta ahisti ku ei saanut kyseisen penkin selkanojassa olevaa lcd-ruutua sopivaan kulmaan silloin ku penkki oli kallellaan :)

Perilla olikin jo aamukuudelta +27c lamminta. Vaikka ulkona oli viela pilkkopimeaa. En uskalla arvailla paljonko siella nyt on, kun kello on 11:00 paikallista aikaa. Tama nettikoppi on ilmastoitu :)

Yhden pienen jannaamisen aiheen sain kylla kehitettya :) Kun tanne tullessa piti taytella sellainen maahantulokortti ja siina oli samassa jonkinlainen tullauskortti niin se olisi varmaan pitanyt palauttaa maahantullessa :) Seuraava askel onkin soitella Suomen Malesian lahetystoon ja kysya, etta pitaiskohan sita tehda jotain ja mita pitais tehda :)

Mutta aivan ensin taidan kuitenkin etsia jonkun ei kauhean pelottavan nakoisen ruokapaikan.

Ei kommentteja: