10. helmikuuta 2005

Viimeinen paiva Malesiassa

Kavin viela eilen illalla pyorimassa kiinalaiskortteleita lapi, muttei siella nakynyt mitaan erikoista. Taino porukkaa oli kylla paljon ja turistejakin vilisi, mutta ei sen kummempaa. Helsingin Sanomissa sanottiin etta juhlinta alkaisi puolen yon jalkeen. En malttanut valvoa niin myohaan :) Sekin epailyttaa, etta herasin jo toissa yona ilotulitukseen. Missasinkohan bileet vuorokaudella?

Yo oli ennakko-odotusten vastaisesti taaskin huono. Ennen kiinalaiskortteleihin menemista makasin vahan sangylla ja meinasin vakisinkin nukahtaa siihen. Kun sitten olin pakottanut itteni pienelle lenkille ja kaynyt suihkussakin sen paatteeksi, en saanut unta niin millaan ennen kolmea aamuyolla. Sitten nukuttikin jo ihan hyvin. Kannykka oli soinut seitseman minuuttia kun herasin sen aaneen.

Sitten suihku ja nopeahko pakkaaminen. Toivottavasti en unohtanut mitaan... Piti kirjautua ulos hotellista. Koneeni lahtee vasta 19 tunnin paasta. Onneksi sain jatettya rinkan paivaksi viela hotelliin. Mutta vahan kaivelee, etten todennakoisesti paase suihkuun ennen perjantai-iltaa. Pitaa yrittaa valttaa hikilenkkeja tanaan.

Alkaa olla muutenkin jo sellainen olo, etta kaikki mielenkiintoinen on jo nahty. Tai siis minulla on varmaan jonkinlainen nahtavyysahky. Periaatteessa mielenkiintoisia paikkoja olisi kai viela riittamiin, mutta enaa ei vain jaksa kiinnostua mistaan. Syyna voi tietty olla sekin, etta lahto lahenee ja kaikkea ei voi oikein enaa tehda. Mielessa pyorii enemman jo seuraava matkakohde.

Ei kommentteja: