17. helmikuuta 2005

Netti toimii!

ÄÄKKÖSET! \o/

Teettää paljon vaikeuksia tottua käyttämään näitä ääkkösiä kun on viikon käyttänyt vain aakkosia :)

Eilen oli päivällisen yhteydessä mahdollisuus liittyä erilaisiin kerhoihin. Täällähän ei ole kiltoja, vaan aktiviteettia järjestävät lähinnä nämä kampus-asuntolat. Täällä International Housessa olisi ollut jotain urheilukerhoa, bilekerhoa sun muuta. En liittynyt yhteenkään. Toivottavasti eivät potki pois siitä syystä :) Sopivasti sen jälkeen tulikin Simpsonit. Illalla mentiin Irkkupubiin, jonka alakerta vaikutti vähän irkkupubilta, mutta yläkerta oli yökerho. Ja yläkerran musiikki kuului suoraan alakertaan :) Matt (Jenkkikämppis) hehkutti, että seinällä oli mainos, jossa luvattiin ruokasettejä noin kuudella eurolla oluen kanssa, ja että irkkuruoka on parasta. Arvasin oikein kun epäilin, ettei niiden menu ole irkkuruoasta kuullutkaan :)

Yläkerrassa soi tällä kertaa vähän parempi musiikki. Seassa oli ainakin kaksi biisiä Suomestakin. Daruden Sandstorm ja joku Bomfunk MC:ssien kappale. Samat bändit ovat kai olleet täällä suosiossa jo vuosia. Mutta muista en ole kuullut täällä.

Jossain vaiheessa lähdettiin kavereiden kanssa kiertämään katuja, jos vaikka löytyisi muitakin paikkoja. Keskiviikko on täällä jonkinlainen bilepäivä. Asukoodi on täällä hyvin vapaa, mutta yksi rajoitus on. Sandaalit jalassa ei yleensä pääse sisään. Kiertely jäi siis katujen kiertelyyn.

Kun oli aika mennä takaisin, niin lähdettiin Rhiannonin ja Mattin kanssa katsomaan junaa, mutta sen lähtöön oli vielä aikaa. Käveltiin seuraavalle asemalle ja silloin tein varmaankin virheen. Näytin mallia kuinka laiturilta toiselle pääsee nopeammin, kuin kiertämällä 300 metriä rappuja. Välissä siis vain kaksi raidetta ja ei junia missään. No tämähän sattui olemaan näille kahdelle jotain aivan uutta ja mahtavaa. Huono merkki.

Seuraavaksi minut yllytettiin mukaan kulkemaan rataa pitkin seuraavalle asemalle. Tulos: Pari pientä haavaa aidasta, kun piti mennä piiloon junaa, housut täynnä takiaisia ja hävettää vähän, koska kyseinen tempaus soveltuu paremmin teini-ikäisille. Ratoja pitkin voi kävellä Suomessakin ilman pelkoa 600 euron sakoista ja putkasta.

Heräsin ennen puolta päivää, ja sitten käytiin hakemassa liput parille keikalle. Tunti sitten alkoi jokin Scavenger Hunt, mutta luulen sen olevan sellaista fuksitouhuilua erilaisilla rasteilla, ja olen kyllä jo siinä vaiheessa, että olen mieluummin rastinpitäjä kuin rasteja käyvä fuksi.

Illalla on luvassa toinen näistä keikoista. Ei noista esiintyjistä osaa sanoa, kun ovat paikallisia, enkä ole kuullut niiden musiikkia. Toivotaan parasta.

Malesiasta vielä sen verran unohdin kertoa, että lentoaseman Mäkissä huomasin pienen mustan leiman jokaisessa heidän kyltissään tai mainoksessaan. Se oli joku valtion islamilaisen kasvatuksen ministeriön hyväksymisleima. Siinä vaiheessa oli myöhäistä etsiä kyseistä leimaa jokaisesta mainoksesta, mutta näköjään kontrolli toimii :)

Ei kommentteja: