19. helmikuuta 2005

Pukujuhlat

Iltapäivällä kierrettiin Mattin kanssa käytettyjen vaatteiden kauppoja. En osaa ostaa sellaisista niin mitään. Kahdesta ekasta ei löytynyt mitään, mutta kun tiesi kolmannessa kaupassa, että aika alkaa loppumaan, niin löytyihän sitä jotain. Näytin kai eniten joltain konduktööriltä tai sellaselta.

Tällaisia bileitä pidetään kuulemma muutaman kerran vuodessa. Ensi kerralla menen suoraan johonkin naamiaiskauppaan tai sitten armeijan ylijäämävarastoon.

Jossain välissä saapui viimeinenkin kämppis. Hänen nimensä on Anna ja hän on kova bilettämään. Toivottavasti ei vie pahoille teille :)

Eilinen illallinen oli vähän normaalia parempi. Ruoka tarjoiltiin pöytiin, ja alkupaloissakin olisi ollut aivan riittämiin syömistä. Säälittää vähän, kun melkein puolet ruoasta joudutaan heittämään hukkaan. Otin evääksi muutaman kääretortun. Sisällä tuoretta mansikkaa :)

Heti illallisen jälkeen alkoi Simpsons-putki. Ei voi kun nauttia kun tulee hyvää ohjelmaa :) Samalla piti alkaa vähän ottaa pohjia, että pystyisi kulkemaan pää pystyssä niiden vaatteiden kanssa. Jotkut tuntuivat tarvitsevan siihen vähän enemmänkin pohjia, kun aloittivat juomisen jo iltapäivällä. Kolme kaljaa toimi minulla aivan tarpeeksi hyvin.

Tapahtumapaikkana toimi jonkin paikallisen hotellin pubi. Tunnelma ja musiikki muuttivat sen täysveriseksi baariksi. Hinnoista sen verran, että lasillinen Shampanjaa maksoi 1,2 euroa. Pysyttelin silti oluessa. En odottanut bileiltä paljoa, mutta ne oli kyllä viikon parhaat bileet. Tuli tutustuttua taaskin niin moneen uuteen ihmiseen. Harmittaa vain kun minulla on niin huono nimimuisti, että tässä on käynyt taaskin niin, että minua tervehtivät nimeltä henkilöt, joiden nimistä minulla ei ole harmainta aavistusta. Pitää yrittää elää sen kanssa :/

Orientaatioviikko on nyt ohi, ja sehän tarkoittaa sitä, että tästä lähtien voin itse päättää aikatauluni. Se on hyvä. En arvosta niin paljoa tuollaista tiukkaa aikataulua. Toisaalta opiskelut alkavat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ryyppäämiseksi mennyt tuo sun orientaatioviikko, toivottavasti sillä on itelle Sit Joskus jotain muutakin annettavaa tai käy aika pitkäksi :-)

Olli Nevalainen kirjoitti...

Juu onhan se vähän kosteaa. Mutta tehokkain osaamani tapa tehdä kavereita. Ja onneksi siihen alkoholin määrään voi itse vähän vaikuttaa. Krapulassa en ollut viikon aikana kertaakaan.

Tarkoituksena on kyllä viettää jatkossa iltoja muutenkin kuin kaverien kanssa baarissa. Esim. tänään vietin illan katsoen telkusta huonoa leffaa, lahtaamalla torakan ja irkkaamalla :)