17. helmikuuta 2005

Keikka

No nyt tuli käytyä keikalla. Täällä yliopistojen alueilla on baareja. Tämäkin keikka oli kampuksen keskellä sijaitsevassa baarissa nimeltä Bar on the Hill. Kolme rokahtavaa metallibändiä joista myös pidin. Tumma olut maksaa alle kaksi euroa aina, ainakin kyseisessä baarissa. Kilkennysta piti kyllä eilen pulittaa melkein neljä euroa (päälle 6 desilitraa).

Matkalla kotiin oli hyvä ottaa muutamia valokuvia eläimistä. Täällä on hämähäkinseittejä melkeinpä useampia jokaista neliömetriä kohti. Isoja sellaisia. Ja polulta ei tarvitse paljo poiketa, että saa kuvia, koska osa seiteistä on polkujen päällä ja osa aivan polun kyljessä.

Pari päivää sitten alkoi huomata sellaista, että välillä meinaa lipsahtaa suomea sekaan kun puhun. Ei tule enää kiinnitettyä niin paljoa huomiota siihen, että mitä kieltä puhuu kuin aluksi. Helppoja lauseita ei tarvitse kääntää tai mitään, mutta ainakin vielä tässä vaiheessa saa kyllä miettiä vähän väliä, että miten sanoisi asiansa.

Yliopistoon tullaan täällä ensin neljäksi vuodeksi. Eli näillä ei ole ammattikorkeakoulua, vaan suurin osa tulee opiskelemaan yliopistoon ja pieni osa jatkaa neljän vuoden jälkeen vielä kaksi vuotta, jolloin heillä on kasassa vähän samanlainen tutkinto, kuin minulla tulee olemaan. Vähän häiritsevää, kun kaikki ovat niin nuoria ja tulevat vieläpä valmistumaan nuorempina kuin minulla on ikää nyt.

Huomenna olisi jonkinlainen pukujuhla aiheena "When I grow up". Iltapäivällä pitäisi mennä kirppiksille katsomaan sopivaa asua. En oikein välitä kyllä tällaisesta, mutta kuulemma pitäisi olla hauskat bileet. Minun pitäisi kai pukeutua nörtiksi. Blah.

Ei kommentteja: