1. maaliskuuta 2005

Rahanvaihtoa

Sain tänään melkein kaiken tärkeän hoidettua. Vain salille en selvinnyt, kun ranta vei voiton. Bar Beachillä oli vedellä aivan uskomaton rannanmyötäinen vetovoima. Heti kun aalto oli mennyt yli, vesi liikkui massoittain sivusuuntaan. Johtuu kai siitä, että meri on syvempi siellä suunnassa, minne imu vei.

Laitoin eilen tulemaan rahaa suomen tililtäni tänne avaamalleni tilille. Laitoin vielä reilusti, ettei siirtokustannukset veisi siitä niin suurta osaa. Huono veto. Tänään vertailin kursseja, ja vaikka Osuuspankki käyttikin samaa kurssia, kuin mitä kauppalehti näyttää, niin Visa käyttää jostain syystä paljon suotuisampaa kurssia. Kun maksan suoraan visalla 60 euron ostoksen, säästän 5 euroa verrattuna siihen, että maksaisin sen pankin kautta siirretyillä varoilla. Ja vaikka nostaisin sen 60 euroa automaatista ja maksaisin 2e + 2,50% jäisin silti voitolle. Pitäisi varmaan nostaa Visa tyhjiin täällä ja lähettää rahat Suomeen. Jäisiköhän voitolle :)

Huomenna olisi vuorossa englantia. Pitäisi vielä kai valmistella pieni esityskin tai jotain. Sen jälkeen taas rannalle. Ja sitten toivottavasti tekemään ne urheilujutut.

Ei kommentteja: