10. helmikuuta 2005

Lentokentta odottaa

Aiemmin unohtui sanoa, etta tyovoima on taalla halpaa. 30 nelion kultasepanliikkeessa tuossa vieressa on 10 myyjaa. Poliisin loytaa melkein aina 50 metrin sateelta ja jokaisessa rakennuksessa on vartija tai kaksi ympari vuorokauden. Tassa 15 koneen nettipisteessa on ainakin kolme tyontekijaa. Pudonneita lehtia on vara kasata melkein lehti kerrallaan nostellen. Olen kylla yhden puhaltajankin nahnyt, mutta yleensa katuja puhdistetaan luudilla.

Helteeseen on myos hankala tottua: Pitaisi olla juomaa koko ajan melkein kadessa, etta se tyydyttaisi nestehukan. Sekin saattaisi tietty auttaa, etta kayttaisi shortseja farkkujen sijaan. Mutta en halua nayttaa turistilta :) Olen siina ilmeisesti onnistunut, kun joku tytto halusi kanssani kuvaan ostarilla ja minun piti hanelle erikseen sanoa, etta hanen on parempi puhua englantia, jos haluaa minun ymmartavan :) Muuallakin palvelu aloitetaan yleensa aina jollain muulla kielella kuin englannilla.

Tee ei ole maistunut varmaan koskaan paremmalta kuin se maistui siella ostarilla sinne menon jalkeen. Kyseessa olikin reilu varmaan puolen litran annos normaalia teeta, joka oli taynna jaahiletta :) Kadulla kun syo niin limppari toimitetaan lampimana lasin kanssa, joka on taynna jaita. Siita tulee kohtuu viileaa ainakin osaksi aikaa, mutta aina jaa silti jano ja lasinpohjalle jaavista jaapaloista on turha uneksia.

Ostarilla pistaa silmaan ensimmaiseksi se, ettei juuri kellaan ole muovikasseja. Siella oli kevyesti kymmenen tuhatta ihmista, mutta nain vain kaksi muovipussia, tosin en tietty aivan koko aikaa kytannyt niita :) Joillakin ihmisilla oli kassit, mutta roimalla enemmistolla ei ollut mitaan kantovalinetta. Olisiko kaupat siella sitten liian kalliita suurelle enemmistolle; ne ovat kalliita minullekin.

Kohta pitaisikin matkata lentokentalle odottelemaan 11,5 tunnin kuluttua lahtevaa lentokonetta. Konematka kestaa 8 tuntia ja sitten pitaa viela jatkaa bussilla kolme tuntia. Eli suihkuun on enaa hieman reilut 24 tuntia :) En malta odottaa maisemanvaihdosta.

Ei kommentteja: