1. helmikuuta 2005

Viimeiset päivät Suomessa

Perjantaina oli sitten vuorossa kämpän tyhjennys. Tavaraa meni melkein yhtä paljon roskikseen kuin varastoon. Lopuksi sain kaikki mahtumaan noin neliön kokoiseen varastokoppiin :) Tähän ei kyllä lasketa mukaan isompia esineitä, jotka sain jaettua kavereille ja vuokralaiselle talteen vuodeksi.

Telkkarista ja sohvasta oli vielä helppo luopua, mutta koneen jättäminen oli vähän haikeaa, mitä on hiukan noloa myöntää :) Sain onneksi jo asennettua tämän lainakannettavan sopivaan kuntoon.

Ajoitus muuttamisen kanssa oli todella hyvä. Ei tarvinnut hätäillä missään vaiheessa ja heti kun olin saanut valmista, vuokralainen soittikin jo alhaalta. Ja heti kun sain avaimen annettua, olikin aika siirtyä viereiseen kerhohuoneeseen viettämään asukastoimikunnan bileitä. Myöhemmin illalla huomasin vielä, että olin unohtanut vasikan kuvan seinälle, mutta kun soitin vuokralaiselle, ja sanoin sen olevan minulle tärkeä, hän lupasi säilyttää sitä vuoden :)

Nyt olen ollut muutaman päivän täällä Helsingissä. Viimeiset päivät on kiva viettää koiran kanssa, ja kyllä varmaan sisarustenkin kanssa vielä jotain keksitään :)

Visankin kanssa saa vielä varmaan jännittää, kun koululta neuvoivat ottamaan sen vasta tässä vaiheessa, mutta käsittelyajaksi luvataan 5-10 päivää ja lentohan lähtee jo maanantaina :) Mutta kiirehän on vain hyvästä: saa enemmän aikaa, eikä ehdi jännittämään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mää niin lisäsin sun rss:n listalle. Hyvää matkaa.

-Markus