26. helmikuuta 2005

Baareilua

Keikka oli ihan hyvä. Väsytti vaan aika paljon. Ja aamulla väsytti enemmän, kun oli englantia yhdeksältä :) Koulun jälkeen pitikin ottaa pienet torkut. Ulkona oli eilen +34c nukuin pelkät shortsit jalassa ilman peittoa tai mitään 1,5 tuntia. Ja loppuajasta alkoi tuntua jo melkein viileältä. Se oli hyvä.

Sitten pitikin matkata bussilla paikalliselle ostarille Jesmondiin. Tuli valittua huono bussi ja vaikka ostari on ihan muutaman kilsan päässä, aikaa matkaan meni päälle puoli tuntia. Bussi kun kiersi suuren lenkin kautta. Kun ruoka- ja olutvarastot oli täytetty, oli syytä mennä suihkuun.

Päivällisen ja Simpsoneiden jälkeen osallistuin leikkimieliselle viiniretkelle. Pihalla oli muutama pöytä ja niissä oli noin kaksikymmentä goonia (= hanapakkaus halpaa viiniä). Lisäksi löytyi kaavakkeita, joilla sai arvostella viinejä. Muutama valkoviini maistui jopa hyvältä. Juoda sai siis niin paljon kun jaksoi. Hintaa tällä ilolla oli 1,8 euroa. Yksi goon maksaa kaupassa normaalisti noin 7 euroa ja siinä on neljä litraa juomaa.

Kaupungissa löytyi tiski, josta sai ilmaisia hodareita. Aika hyvin, kun suomessa saa perjantai-iltaisin korkeintaan ilmaista teetä ja sitäkin vastaan pitää kuunnella pelastusta. Elkää kysykö miksi ne jakoi ilmaisia hodareita. Ei ne kertoneet.

Seikkailin illan aikana yhteensä kolmessa eri baarissa. Sisäänpääsymaksuja ei ole. Viimeinen paikka oli Brewery, mikä on vähän keskivertoa kalliimpi baari. Päivällä sieltä saa myös oikein hyvää safkaa. Puolet baarista on ikään kuin ulkona meren rannassa. Jossain vaiheessa siellä alkoi soittaa livebändi solistilla. Se oli jotain minulle uutta, mutta aika kivaa. Tanssilattia pysyi täytenä.

Tänään olen lähinnä laiskotellut. Liian kuumaa tehdä mitään järkevää, mutta toisaalta aurinko on pilvessä, joten rantakaan ei oikein naposta. Lupauduin mennä katsomaan rugby-ottelua huomenna.

Ei kommentteja: