18. kesäkuuta 2005

Viikon päästä lämpöön

Janessa pääsi lähtemään pohjoiseen jo tänään, mutta minulla on vielä tentit torstaina ja perjantaina. Juhannuksesta tulee näillä näkymin melko eloton. Melkein kaikki ovat jo jossain muualla siinä vaiheessa, joten todennäköisesti otan vaan pari olutta yksikseni. Taino saattaahan sitä jotain vielä ilmetä. Ennenkin on vasta aattopäivänä selvinnyt tekemiset :)

Sunnuntaina pitää sitten jatkaa Sydneyyn. Lentonihan lähtee aikaisin maanantaiaamuna, joten joudun viettämään käytännössä yön siellä. Onnekseni sain majapaikan yhdeltä Rhiannonin kaverilta, jonka kanssa olen jutellut ehkä viisi sanaa ja nähnyt vilaukselta kahdesti :)

Perillä Cairnssissa voisi harkita käyvänsä muutaman päivän pituisen kurssin, jolla saisi sukeltajakortin ja pääsisi samalla ihastelemaan koralleja vähän pintaa syvempää. Hintaa näyttäisi kertyvän noin 300 euroa. Pitää nyt vielä suunnitella kuitenkin. Maanantaina vietämme Mattin lähtiäisiä. Hän on ainoa, joka lähtee tästä kämpästä tällä erää.

1 kommentti:

Ephief kirjoitti...

Vaikka et sukeltajakorttia hankkisikaan, niin kannattaa ehdottomasti kuitenkin käydä sukeltamassa, mikäli tilaisuus siihen ilmenee. Saattaa se hieman kukkarossa kirpaista, mutta on se silti aivan ehdottoman hieno kokemus.