28. kesäkuuta 2005

Sukelluskurssi

Loysin paikan, missa syon luonaani tasta lahtien. Kyseisesta reppumatkaajien baarista saa hostellin alennuskupongeilla suuren, ainakin melkein ravintolatasoisen lounaan kolmella eurolla tai alle riippuen vahan siita, etta mita tilaa. Olut oli toisaalta verrattain kallista :/

Illalla kypsyi mielessani paatos, etta ilmoittaudun aamulla sukelluskurssille. En ottanut ihan halvinta, kun jostain syysta laatu tuntuu kulkevan kasikadessa hinnan kanssa. Kummallista eiko totta? :) Noin 400 eurolla opiskelen pari paivaa luokassa ja altaalla ja sen jalkeen vietan kolme paivaa ja kaksi yota koralliriutalla luksusjahdissa. Sukelluskertoja tulee yhteensa yksitoista ainakin kuudessa eri paikassa ja yksi niista tapahtuu yolla pimeassa :) Tuntuu silti hirvean kalliilta, mutta itketaan sitten, kun pitaa alkaa maksaa opintolainaa takaisin.

Seuraavaksi voisi kayda makoilemassa vahan auringossa ja ehka vahan uimassa. Sen jalkeen etsin jostain jotain luettavaa, silla talla reissulla tulee olemaan viela paljon erilaista odotusta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi sukelluskurssia, omalla vaihtarireissullani kävin sen tekemässä ja myöhemmin sitten tuli piipahdettua myös Suurella Valliriutalla. Sarjassamme asioita, joita ei tulisi tehdyksi koto-Suomessa! Voin vakuuttaa ettet tule pettymään.

/eve

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tuo nyt se peruskurssi vai kuuluuko siihen myös advanced open water vai mikä lie oli jatkokurssi jolla pääsee syvemmälle :) ?

-werzer

Ephief kirjoitti...

Minusta tuo 400 euroa kuulostaa halvalta, mutta ehkä sitten olen tottunut jo näihin Japanin hintoihin.. :P

Olli Nevalainen kirjoitti...

Hintaa tuli loppujen lopuksi 450 euroa, ja advanced kurssi on erikseen. Tosin puolet siita olisi saanut tuollakin suorittaa 100 euron lisahintaan. Yksi niista kolmesta sukelluksesta olisi mennyt 30 metriin 18 metrin sijaan, mutta ei siella kuulemma mitenkaan sen erikoisempaa ollut. Ja sama ottaa advanced-kurssi vaikka seuraavan kerran, kun sukeltamaan eksyy, jos silta tuntuu.