14. kesäkuuta 2005

Tenttiinlukua

Heräsin aamulla siihen, kun Janessa hakkasi Annan ovea ja huusi, että aamupalalle. Housut jalkaan ja menoksi siis. Illalla mietin, että laittaisinko kellon herättämään aamuksi, koska tiesin, että tänään alkaisi ainakin viikon kestävä putki ilmaisia aamiaisia. Ne vaan alkavat niin aikaisin (7:45), ettei millään jaksaisi. Päädyin siis heittämään noppaa ja päätin herätä, jos heräisin meteliin.

Aamupalaksi oli laitettu sämpylöitä, appelsiinimehua, paistettuja kananmunia ja pekonia. Tulimme takaisin kämpille syömään, ja mutustettuani annokseni menin takaisin nukkumaan vielä pariksi tuntia. Olen yrittänyt ottaa rennosti ja varovaisesti, koska kurkkuni alkoi eilen ärtyillä. Ei ole onneksi pahentunut, mutta ei toisaalta parantunutkaan.

Päivä meni tenttiin lukiessa. Saan ottaa tenttiin mukaan kaksi käsinkirjoitettua A4:sta ja olen yrittänyt laittaa tärkeimpiä juttuja ylös. Vanhojen tenttien perusteella pitäisi mennä nyt läpi melkein heittämällä, mutta en tykkää kyllä pienistäkään riskeistä tämän suhteen. Kaikki tentit kun pitää saada läpi, ja uusintatentti voisi sattua loman päälle.

Ei kommentteja: