4. kesäkuuta 2005

Jäähyväisjuhla

Asunnon 410 asukitJäähyväisjuhlatkin on nyt sitten pidetty. Voisi sanoa, että parhaat bileet aikoihin. Aloitimme illan ruokasalissa, jossa oli jotain juhlapuheita sun muita. Kaikki kouluvierailulla käyneet saivat hienon sertifikaatin, joka on ehkä turhin koskaan näkemäni :)

Ruokailun jälkeen oli tunti aikaa pyöriä toisten kämppien nurkissa odottelemassa busseja. Emme ehtineet ensimmäiseen bussiin, joka täyttyi nopeasti, joten jouduimme odottelemaan toisen bussin tuloa. Hyppäsimme suunnilleen vauhdista ensimmäiseen tulleeseen bussiin sisään ja parin minuutin päästä pehmeillä takapenkeillä istuskellessamme bilevastaava tuli informoimaan meille, että kyseinen bussi oli jonkun toisen porukan bussi ja matkalla jonnekkin aivan muualle :) Oikea bussi olikin tässä vaiheessa jo melko täynnä, mutta henkilömäärän rajoituksista huolimatta ahtauduimme kaikki sisään kuin sillit.

Loppuilta menikin sitten (muistaakseni) ilman sen kummempia kommelluksia. Aloitimme CBD:ssä, josta jatkoimme Breweryyn. Lopuksi taksilla kotiin, jossa Janessa nukkui olohuoneessa ilmeisesti tarkoituksenaan katsoa Aladdinia. Sain hänet suostuteltua menemään nukkumaan omaan sänkyynsä, jonka jälkeen olin itsekin aivan valmis nukahtamaan. Taisin tajuta siinä vaiheessa jo, että aamusta ei tulisi kauhean kiva.

Kello on nyt neljä iltapäivällä, ja sain juuri juotua ensimmäisen limpparipullon loppuun. Seuraavaksi voisi kokeilla väsätä safkaa. Aamulla olisi kyllä ollut yhteinen aamupala...

Ei kommentteja: