4. maaliskuuta 2005

Bileitä

Eilen illalla oli Machine Gun Fellation keikka. Ehä paras bändi minkä olen täällä nähnyt. Harmi kun en uskalla ladata niiden biisejä netistä :) . Aamulla aikaisin yksi englannin luento ja sen jälkeen muutaman tunnin nokoset. Pari tuntia rannalla.

Illalla oli vuorossa jonkinlainen juhlaillallinen. International House täytti 15 vuotta. Pienen yksikkömme kolme osallistujaa oli sijoitettu vanhojen ihmisten pöytään. Yllättäen heidän kanssa oli todella hauska jutella. Illallisesta jäi hyvä mieli. Hyvä niin, sillä vaatteisiin sijoitin melkein 30 euroa. Onneksi niitä voi käyttää myöhemminkin. Minut maaniteltiin sanomaan tervetuloa Suomeksi kaikille. Olen ainoa suomalainen tässä asuntolassa. Sanoin samalla jotain muutakin suomeksi, mutten mitään negatiivista siitäkään huolimatta, ettei kukaan ymmärtänyt mitä sanoin.

Jatkopaikkana oli Finnegans. Toimi oikein hyvin. Yläkerrassa oli kaksi erillistä tanssilattiaa ja alakerrassa soitti livebändi. Kuulin, että Newcastlen erikoisuus on juuri livebändit baareissa ilman erillistä sisäänpääsymaksua. Totesin käytännössä toisen tavan. Ilmeisesti jos ei tanssi tarpeeksi, niin tuntemattomat naiset tulevat ravistelemaan sitä kättä, missä sinulla on olut. Kävi tosin vain kahdesti näin, mutta kun suomessa ei ole tapahtunut kertaakaan...

Jossain vaiheessa oli aika tulla taksilla kotiin. Ja mitäs kotona tehdään. Osa porukasta katsoi Leijonakuninkaan tiettyä pätkää, missä joku leijona murisi kuulemma aivan varmasti että "Take your clothes off". Uima-allas houkutti enemmän. Yritin opettaa thaimaalaisen diplomaatin tytärtä uimaan, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Hyvä mennä nukkumaan.

Seuraavina päivinä jatkuu joku Newcastle-päivä. Pitäisi varmaan käydä katsomassa tapahtumia. Parantuis ny pian tästä kurkusta.

1 kommentti:

Olli Nevalainen kirjoitti...

Niillä on vähän hämäriäkin biisejä. Ainakin toi on juuri sellainen, minkä Aki latasit :) Mutta Kokeile esim Troublemaker, Stoner ja The Girl of My Dreams Is Giving Me Nightmares. Niistä pidän.