23. lokakuuta 2005

Surffausta

Tänään oli sitten vuorossa ensimmäinen surffauskerta omalla laudalla. Aamulla keli vaikutti aivan mahtavalta, eli tuulta ei ollut nimeksikään, mutta olin jo myöhässä aamuvuorosta. Vuorovesivaihtelujen takia vuorokaudessa on pari hyvää aikaa surffaukseen. Täten jouduin odottelemaan noin kahteen iltapäivällä, että surffauskeli olisi hyvä. Tähän mennessä tuuli oli tosin jo ehtinyt kerätä voimiaan.

Bussimatka rannalle meni joten kuten. Vähän hankalassa asennossa, mutta samalla keksin miten se homma pitää hoitaa ja paluumatkalla ei ollut enää mitään ongelmia. Rannalla ihmetytti, sillä olin siellä ainoa surffaaja. Kaikkien muiden välineiden kanssa pelaajia kyllä riitti. No sainpahan aallot kokonaan itselleni :) Ja hyvät aallot olikin. Aloituskin onnistui, sillä nappasin heti kaksi ensimmäistä aaltoa putkeen onnistuneesti, ja jatkossakin huomasin, että olen oppinut jotain, vaikka edellisestä kerrasta onkin jo pari viikkoa. Kaikki sujui paremmin kuin viime kerralla. Opeteltavaa tosin tietty riittää :)

Kylmäkään ei tullut kuin hetkeksi taukojen jälkeen mereen astuessa. Miksikähän kaikki puhuvat märkäpuvuista? Kaiken kaikkiaan nyt tuntuu mahtavalta :) Itsenäisen surffauksen ensiaskeleet on otettu ja parin viikon päästä minulla ei muuta olekaan kuin aikaa surffata kaiket päivät :)

Ei kommentteja: