5. lokakuuta 2005

Hiljaisuus

Janessa ja hänen kaverinsa lähtivät eilen Sydneyyn. Aamulla Clea aloitti siivousmylläkän ja lähti myös pois ainakin viikoksi. Olen täällä nyt siis yksin. Tuntuu vähän jännältä, ja tunnetta vain korostaa se, että täällä on melkein siistiä. Normaalisti olohuoneen tavaroiden sekaan on hankaluuksia mahtua :)

Aloitin lomani kämppiksistä menemällä ensi kertaa moneen päivään salille. Aurinko porotti kuumasti jo aamupäivästä. Takaisin päästyäni ihmettelin vähän hiljaisuutta ja huomasin telkkarin vieressä olevan DVD-pinkan ja DVD-soittimen. Ihan kuin suunniteltu juttu, sillä Jeshie kantaa soittimen yleensä nopeasti omaan kämppäänsä :) Harmiksi pinkasta ei löytynyt muuta kuin yksi kiinnostava leffa: Pirates of the Caribbean. Valot pois, tyyny huoneesta kainaloon, volumet kaakkoon ja olohuoneen keskellä olevalle patjalle mukavaan asentoon; katselunautinto voisi alkaa.

Kun viiden aikoihin menin pihalle päivällisen perässä, yllätyin miten kuuma siellä olikaan. Farkut tuntuivat heti yliammutuilta. Olin käyttänyt 30 asteen hellepäivän hienosti sisällä maaten :) Huomenna en tee samaa virhettä, koska ensinnäkin silloin on kolmas surffaustuntini, ja toisekseen huomiseksi on luvattu vain 26 astetta lämmintä :)

Kyllä lomaa voi näköjään viettää kotonakin, ainakin jos kukaan ei häiritse :)

Ei kommentteja: