13. lokakuuta 2005

Pukeutuminen, torstai

Tänään on lämmin päivä. Venytin heräämistäni aamulla, koska olin pelannut pikkutunneille asti. Matkalla tunnille kävin palauttamassa Orwellin novellikokoelman, josta oli lomani aikana lukenut Animal Farmin ja 1984:n. Erityisesti 1984 oli todella mukaansa tempaava.

Kun saavuin luentosalin ovelle kuunnellen mp3-soitintani, luennoitsija oli vähän kuin hivuttautumassa ulos. Sitten hän vinkkasi minulle, että kahden viikon päästä kannattaa tulla, koska silloin hän kertoo mitä tulee kokeeseen. Piti ottaa kuulokkeet pois korvilta, että sain selvää. Sanoin ok, ja jatkoin istumaan. Kun katsoin takaisin päin, luennoitsija oli jo mennyt pois. Näytänköhän minä siltä, että tarvitsen todella niitä vinkkejä? :)

Tämän luennon piti jokin vieraileva luennoitsija. Todella hyvännäköinen nuori nainen. Keskittyminen oli siis helppoa :) Hän luennoi tosi hyvin. Vaikutti spontaanilta ja esitys ei nojannut kalvojen varaan. Ilmeisesti tämä oli kuitenkin vain kovan harjoituksen tulosta, sillä hänen puheessaan oli koko ajan ilta, vaikka ajanhetki oli aamupäivä. Hän oli pitänyt saman luennon maanantai-iltana...

Jossain vaiheessa luentoa hän puhuessaan etiikasta viittasi siihen, miten epäeettisiä öljy-yhtiöt ovat käyttäessään Katrinan aiheuttamaa öljyntuotanto-ongelmaa hyväkseen nostaen hintoja. Ei se minun mielestäni ole epäeettistä; tällä tavalla kapitalismi toimii. Toinen vaihtoehto olisi kai bensankäytön säännöstely, mikä johtaisi melko varmasti harmaan talouden kasvuun. Onko muita vaihtoehtoja?

Tuntien päätteeksi menin vielä salille. Loppuilta menee varmaan taas pelatessa :)

Ei kommentteja: