6. lokakuuta 2005

Kevättä ilmassa

HyttysiäMelkein jatkuvan ulkoa kuuluvan kuoron lisäksi torakoita tuntuu näkyvän sisällä nyt päivittäin. Ovat vain toistaiseksi niin pieniä, ettei niitä jaksa alkaa jahtaamaan. Ulkona taas pitää varoa ettei astele liskojen päälle ja kärpäset häiritsevät vähän väliä. Eilen illalla ihmettelin keittiön ikkunan hyttysverkkoa, koska se oli täynnä jotain hyttysen tapaisia otuksia möngertämässä edes takaisin. Aamulla niistä oli jäljellä enää ne, jotka olivat jumittuneet hämähäkinseitteihin.

Viime yönä näin todella todentuntuista Lucid-unta. En viitsinyt tehdä mitään ihmeellistä, koska halusin unen jatkuvan pidempään, joten lähinnä seurasin mitä ihmiset ympärilläni puuhasivat. Kun koskin seinää sormellani, niin näytti kuin siitä olisi singonnut pieniä salamoita. Isä pyysi minua pesemään jonkun piirtoheitinkalvon, ja koska ympärillä ei näyttänyt olevan muutakaan mielenkiintoista niin aloin pesemään sitä. Pian kuitenkin heräsin. Ulkona joku siirsi roskista, mikä on vähän kummaa, koska kello oli viisi aamuyöllä.

Anna oli käynyt täällä pyörähtämässä ennen kuin jatkoi matkaansa Sydneyyn, mutta minä satuin olemaan samaan aikaan surffaamassa. Pääsin kokeilemaan lautaa, minkä päätin nyt sitten tilata. Se tuntui paljon kevyemmältä, kuin aiemmin käyttämäni lauta, joka sekin tuntui kevyemmältä kuin se mitä kokeilin pari kuukautta sitten :) Keveys on ihan hyvä, sillä joudun raahaamaan sitä bussissa ja kävellen. Säästää myös energiaa surffatessa ja tekee ohjaamisesta ketterämpää.

On ihanaa olla lomalla!

Ei kommentteja: