20. elokuuta 2005

Lähiöbaareja

Eilen mentiin Rhiannonin ja Janessan kanssa ensin naapurilähiön kapakkaan, jossa Janessan kurssitoveri, nelikymppinen entinen sijoitusneuvoja, joka opiskelee nyt opettajaksi, oli laulamassa kahden miehen bändissä. Yleisöä ei pahemmin ollut, mutta he olivat kyllä hyviä soittamaan.

Puolilta öin kun lähdettiin kävelee takaisin kämpille, matkalla sattui vastaan maassa makaava "END OF ROADWORK"-kyltti. En tiedä mikä sen ihmiselle tekee, kun on humalassa ja on mahdollisuus viedä noin pari metriä pitkä ja puoli metriä korkea raskaalla metalliputkella kehistetty kyltti, niin toki se myös hihaan tarttuu. Ei tuohon kyllä Janessa ja Rhiannonkaan osanneet vastata, roudatessaan vaivalloisesti kylttiä kämpille päin jännityksen tuoma kiilto silmissään. Nyt meillä on sitten käytävässä melko raskaan oloinen "koriste", ja kellään ei ole hajuakaan siitä mitä sille voisi tehdä :)

Pian kämpille tulon jälkeen suunta vaihtui kohti Hamiltoni, jonne mentiin tällä kertaa junan kyydissä. Siellä oleva baari olikin sitten vähän paremmassa kunnossa. Se oli kai remontoitu pari kuukautta sitten ja vaikkei mitenkään erikoisen suosittu paikka olekaan, niin oli kyllä kalliimman ja tyylikkäämmän näköinen sisustus kuin missään Tampereen baarissa. Käytännössä joka paikassa oli kalliin oloinen nahkasohva ja seiniä kiersi plasmateeveet, joista tuli australialaiseen tyyliin rugbya. Siellä oli joku Rhiannonin kaveri jo valmiiksi, ja pelailtiin sitten biljardia tunti pari.

Kun edellisestä kerrasta oli jo muutama viikko, aamulla olo ei ollut kaikkein vahvin. Päätin nukkua yhteen, jolloin nappasin vähän aamupalaa ja palasin sänkyyn vielä pariksi tuntia. Tytöt olivat kyllä sissejä, sillä he menivät puolilta päivin jo jonnekkin luonaalle ja jatkoivat juomista tänäkin iltana. Käytiin heittämässä heidät Clean kanssa tällä kertaa Charlestownissa olevaan lähiökapakkaan. Clealla ei ole korttia vielä, joten minä ajoin, mutta hänen piti olla oppaana, että löysin takaisin kotiin :)

Ei kommentteja: