2. joulukuuta 2005

Uuteen-Seelantiin

Paastakseni Sydneyn lentokentalle, menin bussiin Bateman's Baysta, jossa Alycian porukoiden rannikkotalo sijaitsee. Alkumatka meni rennosti nukkuen, mutta puolivalin tauon jalkeen viereen sattui ehka 80-vuotias nainen, jolla oli ongelmia pysya omalla penkillaan, ja han otti tukea minun penkista. Oli melko tuskaiset pari tuntia yrittaa pysytella penkin ikkunan puoleisessa laidassa.

Christchurchiin selvisin puolen yon jalkeen, jonka jalkeen koitti tuskainen odottelu passintarkastukseen. Jonot olivat pitkat, ja suurin osa jonottajista oli englantia taitamattomia kiinalaisia. Tahan kun yhdistaa sen, etta maahantulokontrolli on aika tiukka, niin jonot eivat kylla meinanneet hievahtaakaan eteenpain. Laskin joutuneeni vastailemaan maahantulotarkastusten aikana kolmelle eri henkilolle heidan kysymyksiinsa aikeistani taalla ja, etta mista olen tulossa sun muuta sellaista. Jos en muista vaarin niin Sydneyn paassa oli sama homma kahden henkilon kanssa, vaikka olin lahtemassa maasta pois :) Ovat tainneet saikahtaa pahemman kerran terroristeja.

Perilla meinattiin ottaa taksi parin aasialaisen kanssa, mutta taksikuski oli aivan hajuton meidan hostelleista, vaikka molemmat ovat suuria hostelleja aivan keskustassa. Onneksi paikalle tuli Shuttle bus (=lentokenttataksi?), joka oli halvempi, ja kuskilla ei ollut mitaan ongelmia kohteiden kanssa. Paasinkin sitten onnekkaasti nukkumaan ennen kahta yolla.

Jostain syysta kannykkani ei toimi taalla :/ Johtuu varmaan siita, etta australialainen liittymani on prepaid :/

Ei kommentteja: