2. joulukuuta 2005

Canberra

Lauantaina kohteena oli siis Canberra Alycian ja BB:n seurassa. Tavoitteena oli paasta matkaan puolilta paivin, joten valmistauduin henkisesti, etta lahtisimme vasta kolmelta. Starttasimme tayteen lastatun auton viidelta :) Suurin osa tavaroista (paalle 20 laatikkoa) jai kuitenkin muuttofirman kuljetettavaksi. Omat ylimaaraiset kamani sain sailottya Louisen ja Shannonin luokse. Olin vaurautunut viemaan surffilaudan sun muut kassit bussilla, mutta Shannonin kaveri Pete tarjoutui roudaamaan ne, mika helpotti paljon minun urakkaani.

Oli janna sanoa hyvastit asuntolalle, mutta toisaalta yllattavan helppoa ehka siksi, ettei tarvinnut sanoa hyvasteja Alycialle. Perille paasimme puolilta oin. Matkalla oli valilla kunnollinen raekuuro. Jannitti ihan, etta tulisiko jalkia konepeltiin. Paahan olisi kylla varmasti sattunut kovasti, jos olisi ollut pihalla. Taallahan sataa joskus golf-pallon kokoisiakin rakeita :)

Alycian porukoiden kamppa oli aika hulppea: Kolme olohuonetta, iso uima-allas, poreallas ja tennniskentta. Yksi olohuone oli melko pieni ja se oli tarkoitettu television katseluun ja lukemiseen. Toinen oli vahan isompi, ja sita kai kaytetaan silloin, kun tehdaan jotain perheen kesken. Kolmas oli oikeastaan enemman kuin olohuone. Se oli hulppea edustushuoneisto, jota ei normaalisti kayteta.

Sunnuntai kului lahinna nukkuessa. Illalla sentaan kavimme syomassa ulkona Alycian ja BB:n kanssa. Lisaksi pyorimme vahan kaupunkia edestakaisin. Maanantaina herasimme ajoissa, jotta paasimme lahtemaan heidan paalle tunnin ajomatkan paassa sijaitsevalle rannikkoasunnolle, jossa vietimme viimeiset paivat.

Siella kypsyi myos paatos, ettei yhteisille paiville tule loppua ainakaan nailla nakymin. Rakastan sita tyttoa.

Ei kommentteja: