23. marraskuuta 2005

Liskopuisto

Tänään mentiin Alycian, BB:n ja Juffin kanssa liskopuistoon. 45 minuutin matka oli tarkoitus aloittaa kymmeneltä aamulla, mutta perille pääsimme vasta joskus puolen päivän jälkeen :) Viivästys voidaan selittää yhdistämällä stereotypioita :) Australialaiset ovat hitaita, ja naiset ovat hitaita. Mitä australialaiset naiset sitten voisivat olla? :)

Kengurun kanssaPuistossa olikin sitten valtava valikoima kaikenlaisia eläimiä liskojen lisäksi. Itseasiassa niitä oli niin paljon, etten viitsi niistä tässä alkaa enempiä puhumaan. Laitan kuviin jotain selostusta.

Hierova laiskanlinnaPuiston jälkeen suuntasimme vielä hakemaan Juffille jalkahieromakonetta. Kuulitte oikein. 300 euroa maksava jalkahieromakone opiskelijalle. Nooh, porukat on yrittäjiä Hong Kongissa, ja kiinalaiseen tapaan hän on ainoa lapsi. Vitsailinkin hänelle, että montakohan kuollutta isosiskoa hänellä mahtaa olla :) Varmuuden vuoksi hän osti laitteen kuitenkin käteisellä, ettei äiti saisi sydänkohtausta luottokorttilaskua lukiessaan :) Liikkeessä oli kaikkea hierontaan liittyvää tavaraa. Myyjä upotti minutkin sellaiseen laiskanlinnaan, joka teki jonkinlaisen kokovartalohieronnan. Ja eipä voinut kun todeta, että jos olisi rahaa kuin roskaa, niin kyllä tuollaisen kyydissä telkkua katsoisi :)

Ei kommentteja: