11. marraskuuta 2005

Koulu on ohi \o/

Tentit ovat takana, ja menevät läpi. Sain viimeisen tentin aikana jostain allergisen reaktion. Nenästä vuosi kirkasta räkää kuin tippuvasta hanasta. En antanut tämän kuitenkaan masentaa, vaan jatkoin tentin jälkeen salille. Sieltä tultuani siivosin varmuuden vuoksi huoneeni. Nyt ei vuoda enää samalla lailla. Ähh. Otetaas sanat takaisin :) Juuri tuon kirjoitettuani kävin niistämässä vähän kuin viimeisen kerran, ja nenästä alkoikin tulvia verta :) No ehkä tämä tästä.

Iltapäivän ohjelmassa olisi ainakin hiusten leikkuu. Lupasin antaa Alycian leikata hiukseni (= ajaa pääkarvani), mutta aloin hieman huolestumaan, kun hän suunnitteli käyttävänsä kaikkia muita työkaluja kuin partahöylää. Jos teinit saavat päänsä sekaisin hivelemällä Mobilatia otsaansa, niin mikähän vaikutus karvanpoistoaineella voisi olla?

Lomaohjelmani on seuraavanlainen. Loppukuun (~3 viikkoa) vietän surffaten. Sen jälkeen kymmeneksi päiväksi Uuteen-Seelantiin, josta palaan Sydneyyn 11.12. eli samaan aikaan, kuin isoveljeni Aki ja hänen tyttöystävänsä Milla saapuvat sinne. Kotiutumisen jälkeen lennämme katsomaan isoa kiveä, eli Ulurua. Ja sieltä palattuamme suuntaamme jouluksi Melbourneen, josta uudeksi vuodeksi takaisin Sydneyyn. Lopulta uuden vuoden päivän iltana hyppään lentokoneeseen määränpäänä Suomi. Aki ja Milla palaavat vähän myöhemmin. En ole viitsinyt koulun sivuja vielä selailla, mutta lonkalta heittäen koulu jatkunee 8-15.1. Kaksi kuukautta tässä pitäisi siis olla lomaa. Tosin tietty jonkun verran joutuu järjestelmään kaikkea vaihtoon liittyvää vielä...

Ei kommentteja: