22. marraskuuta 2005

Keith ja Clea

IlkivaltaaOlin eilen aika myöhään valveilla ja pohdin, että Keith on varmaan tekemässä uutta valitusta Cleasta, koska otti kuvia olohuoneessa keskellä yötä. En tosin mennyt katsomaan, mitä hän puuhasi... Ehkä hän keräsi todistusaineistoa tai jotain. Aamulla nukuin pitkään, mutta en voinut olla kuulematta Clean ja Annan touhuavan jotain. Seuraavaksi törmäsin Clean kirjoittamaan lappuun ulko-oven pielessä, jossa sanottiin, että eilisiltaisen tapaus on edennyt poliisien käsiin, ja he saattavat haluta kysellä meiltä tapahtumien kulusta. Ulkona odotti Clean harjoitustyön kuuluva maalaus, joka oli sotattu Clean maalipurnukoilla, joita oli hajoitettu sen viereen.

Ovi oli yöllä lukittu, joten syyllistä ei tarvinnu kovin kaukaa hakea. Näin Keithiä vielä iltapäivällä ja käyttäytyminen vain vahvisti asian. Jotenkin on vaikea uskoa, että tämä voisi enää johtua vain siitä, että Clea tekee taideprojektejaan olohuoneessa. Kun riitapukarit viimeksi puhuivat, Keith oli lähinnä harmistunut siitä, ettei Clea pidä hänestä. Voiko olla mahdollista, että Keith menee tärvelemään Clean kouluprojektin vain siksi, ettei Clea pidä hänestä? Ovatko amerikkalaiset yleensäkin niin itserakkaita, etteivät voi käsittää, että joku voi olla pitämättä heistä?

Olen täällä vuoden aikana päässyt todella hyvin eroon kaikenlaisista ennakkoluuloistani, mutta amerikkalaistan kohdalla prosessi ei kyllä etene kovin malliikkasti :)

2 kommenttia:

Timo kirjoitti...

noniin johan alkoi tapahtua :)
Mitenkä homma ratkeaa? Vai ratkeaako?

Olli Nevalainen kirjoitti...

Tänä yönä ilmeisesti palohälyttimet alkaa laulaa, ja jotain muuta kivaa. Toisaalta Keith saattaa lähteä jo huomenna, mikä olisi tosi kivaa. Jokatapauksessahan kaikki tulee olemaan ohi viimeistään lauantaina, kun kaikki lähtee täältä :)