4. syyskuuta 2005

Tracyn synttärit

Eilen mentiin Tracyn synttäreille. Hän asui täällä aiemmin, mutta käy täällä välillä vieläkin kavereitaan katsomassa. Hänen takapihalla sitten aloittelimme ja grillailimme. Otin mukaani vajaan viskipullon, jonka ajattelin tuovani takaisin, mutta kaikki noin kuusi desiä tuli sitten loppujen lopuksi kipattua paikan päällä.

Olen muuten allerginen ainakin kyseiselle Jim Bean viskille. Perjantaina kun otin ekat hörpyt niin käsivarteeni tuli pieniä punaisia näppylöitä melkein samalla hetkellä. Eilen tapahtui aivan sama. Onneksi parit näppylät eivät paljoa liikuta.

Aamulla heräsin vähän erilaiseen oloon kuin normaalisti baari-illan jälkeen. Päähän ja mahaan ei sattunut ja tuntui lähinnä silti kuin olisin ollut humalassa, vaikka en kovin myöhään liikkeellä ollutkaan. Jouduin pinnistelemään kovasti, että muistin missä baarissa kävimme. Itseasiassa en ole 100% varma, että oliko se ainut baari illan aikana... Mutta kivointa toki, ettei krapulaa koskaan tullut, mikä on hyvä sillä olemme juuri menossa Breweryyn juhlimaan vuorostaan Jeshien synttäreitä. Tänään en kyllä aio olla myöhään tai juoda paljoa, sillä huomenna pitää pitää esitelmä koulussa.

Ei kommentteja: