4. syyskuuta 2005

Jeshien ja Tomin synttärit ja vähän muutakin

Tuplasynttäreitä vietimme isolla porukalla Breweryssa, missä söimme hyvin. Jälkiruokana toimi meidän autokunnan kesken jäätelöt mäkissä. Sen jälkeen telkussa olikin juuri alkanut elokuva nimeltä Catch Me if you Can, minkä kanssa tulikin sitten vietettyä loppuilta.

Erehdyin katsomaan maitopurkin kylkeä yksi päivä, ja viimeksi kaupassa käydessäni ostinkin vähärasvaista maitoa, jossa on vain 1,4% rasvaa. Maksaa enemmän, mutta kai se on vähän terveellisempää kuin päälle kolmeprosenttinen tavara.

Eilen kun menin suihkuun ajeltuani pääni, löysin sen nurkasta käytetyn kondomin. Tytöt eivät ainakaan tunnustaneet, ja Keithiltä en ole kysynyt. Hänen luulisi tosin olevan viimeinen, joka ei viitsisi siivota jälkiään edes tuon vertaa. Oli se kuitenkin sitten taas jossain vaiheessa kadonnut sieltä.

Vilkuilin olan yli kun Anna täytti jotain yliopiston kyselylomaketta, ja huomasin, että he kysyivät mitä hyväntekeväisyysjärjestöä heidän pitäisi tukea. Tähän ei voinut vastata, että ei mitään :) Tuntuu hiukka tyhmältä, että opiskelijat nostavat lainaa lahjoittaakseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Opinnoista pitää täällä nykyään maksaa. Näiden opiskelijoiden vanhemmille se oli kuulemma vielä ilmaista.

Maksan mieluummin muutenkin veroja, jotta yhteiskunta pitää huolta asioista hyväntekeväisyysjärjestöjen sijaan. Vaikka valtio ei yleensä ole tehokkuuden perikuva, niin minua silti epäilyttää, että paljonkohan televisiossa ahkeraan mainostavan hyväntekeväisyysjärjestön keräämistä rahoista menee itse keräyskuluihin.

En saanut stipendiä Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiöltä. Mitähän lie mennyt hakemuksessa pieleen. Ahistaa :/ Pitänee laittaa toinen opintolainahakemus vetämään.

Ei kommentteja: