21. syyskuuta 2005

Teatteri

Vihdoinkin sain tuon henkilöstöhallinnan aineen valmiiksi. Kyllä sitä sai vääntääkin pidemmän aikaa. Enää pitäisi tehdä kohtuullisen helppo essee kopiosuojausten kierron etiikasta, ja sitten alkaakin parin viikon loma.

Illalla käytiin teatterissa. Koululla kun sattuu olemaan myös näyttelijäpuoli, kattava yliopisto kun on. Paikat saimme eturivistä ja esitys oli oikein hyvä :) Siellä oli yksi Annan kaveri esiintymässäkin. Tuntui vähän jännältä, että ne näyttelijät olivat niin nuoria, mutta silti niin hyviä työssään :)

Huomenna alkaa ainakin neljän päivän helleputki ja aion ottaa siitä kaiken irti, eli tehdä sitä viimeistä esseetä :P Rannalle pitää kyllä pian päästä pitkästä aikaa. Juttelin toissapäivänä yhden pari kuukautta sitten tulleen jenkin kanssa, ja kun kehuin, että Whitsundays on hyvä ja ennenkaikkea lämmin paikka, hän vastasi, että täällähän on ollut upeat kelit koko aika. Ei ole vielä nähnyt Australian kesää :) Onhan se parasta, että aurinko paistaa koko aika, mutta joutuu täällä vieläkin käyttämään hupparia sisällä :)

Ei kommentteja: