21. huhtikuuta 2005

Välipäivät

Eilen sain lähetyksen Suomesta. Salmiakkia. Kieli mustana on kiva kirjoitella :)

Koulu alkaa vasta tiistaina, eikä kouluun näytä tarvitsevan tehdä muuta kuin yksi pieni essee keskiviikoksi. Vapaa-ajan määrän voi ehkä huomata tämän blogin ja kuva-albumin pienoisista muutoksista.

Eilen minut houkuteltiin baariin. Juuri ennen bussin tuloa pysäkille huomasin, että tämän asuntolan ja bussipysäkin välinen portti oli lukittu. No se ei paljoa hidastanut, mutta sain aika kivan kokoisen riekaleen revittyä irti kämmenestäni ylityksen aikana. Käsi nyrkkiin, ettei veri lentäisi minne sattuu ja matkaan :) Perillä baarissa olikin jo Anna ja Keagan sekä iso liuta heidän kavereita. Siinä vaiheessa kun käteni oli paketoitu, tajusin että suurin osa heistä opiskelee sairaanhoitajiksi.

Tänään lampsiessani aamulla keittiöön Matt oli löytänyt keittiön ikkunan välistä CD-levyn kokoisen hämähäkin. CD-levy on siis se ala, minkä tämä hämähäkki peitti jalkoineen. Se ei liikkunut yhtään, joten arvelimme sen olevan kuollut. Kumpaakaan ei myöskään kiinnostanut alkaa kaivamaan sitä roskikseen, joten annoimme sen olla.

Illemmalla menin pimeään keittiöön ja olin ottamassa tiskipöydältä veistä, kun huomasin tiskialtaassa jotain liikettä. Laitoin valot päälle ja kukas muukaan siellä altaassa pyöri kuin aiemmin kuolleeksi julistettu hämähäkki. Raukka oli joutunut satimeen, sillä tiskialtaan reunat olivat sille liian liukkaita. Sammutin sen pakojanon kuumalla vedellä. Huomenna pitää varmaan kaivaa se sieltä tiskialtaasta roskakoriin, jos se nyt sattuu olemaan varmasti kuollut.

Ei minulla ole mitään näitä pöytäni alla asustavia pikkuhämäkkejä vastaan, sillä ne pysyvät kiltisti verkoissaan ja syövät mahdolliset itikat sun muut, mutta tuollainen isompi hämähäkki alkaa omata sen verran ison purukaluston, ettei sitä viitsi vapaana juoksuttaa, varsinkin kun jalat ovat yleensä paljaana. Eniten kummastuttaa kuitenkin, että miten se pääsi tänne sisälle, mutta kai niitä koloja aina löytyy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kuullut, että aussit ravistelevat kengät neuroottisesti aina ennen kuin pistävät ne jalkaan? Tämä siis varmistaakseen, että sinne ei ole ryöminyt mitään kavereita.
//Aki

Olli Nevalainen kirjoitti...

En ole kuullut :) Voisko olla alueellisia eroja ton kanssa, tai sitten en vaan ole nähnyt, koska mun kämppikset käyttää aina avonaisia kenkiä :) Ite en kyllä ala tohon ravisteluleikkiin, alkais vaan pelätä noita ötököitä :)