30. huhtikuuta 2005

Rauhallinen vappu

Koska koulu ei painosta, olen alkanut kehittää itselleni tekemistä. Aloitin lukemaan kirjaa, jossa puhutaan Linux-kernelistä. Olisi kiva oppia ohjelmoimaan ajureita ja korjailemaan pikkuvikoja siitä, mutta saa nähdä miten pitkälle mielenkiinto yltää.

Eilen oli neljännet asukastoimikunnan järjestämät teemabileet. Aiheena oli tällä kertaa univormut. Porukan pienoisen kyllästymisen teemabileisiin näkee siitä, että monilla ei ollut asua ja lopuista puolella oli koulupuku. Aiemmin viikolla olleeseen kyselyyn asukastoimikunnan toiminnasta kerkesin jo vähän naristakin, että onko asukastoimikunnalla muita kun teemabileitä, ja miksi musiikin pitää olla kohdebaarissa niin huonoa :)

Onneksi tyytymättömyys on suurinta ennen bileitä. Eilen oli todella kiva ilta. Sain autokyydin perille ja takaisin. Tosin piti lähteä sitten takaisin jo ennen puolta yötä, mutta kerkesi sinä aikana jo nähdä sopivasti, ja eipähän kerennyt tulemaan ainakaan tylsää.

Neljän tunnin pikakittaamisen huomasi aamulla. Onneksi sai vaan maata ja katsoa musiikkia TV:stä. Ja jossain välissä Anna poikkesi KFC:ssä ja toi sieltä syötävää. KFC on kuin McDonalds, mutta keskittynyt kanatuotteisiin. Musiikkia täällä näkee TV:stä vain viikonloppuaamuisin, jolloin sitä pyöritetään kolmella kanavalla yhtä aikaa.

Ei kommentteja: