17. marraskuuta 2007

Muutto keskustaan ja työhaastattelu

Ylihuomenna pääsemme vihdoin muuttamaan aivan Canberran keskustaan. En tosin voi väittää, ettenkö olisi viihtynyt täällä farmillakin. Suomen kesä meni vähän sivu suun käyttäessäni lomani diplomityöhön, mutta onneksi olen voinut nauttia tästä Australian alkavasta kesästä ilman mitään kiireitä :)

Uusi asuntomme vaikuttaa muutama vuosi sitten rakennetulta. Kaksio on ilmastoitu, ja sen parvekkeelta avautuu hieno näköala viereiselle kukkulalle. Kovaan vuokraan sisältyy kaikki laitteet mukaan lukien pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Takapihalla on kaksi uima-allasta.

Heti muuton jälkeen tiistaina menenkin sitten Sun Microsystemssille työhaastatteluun. Täällä on ilmeisesti jonkin sortin työvoimapula, sillä en ole tehnyt reiluun kuukauteen mitään työllistymisen eteen, mutta rekrytoimiston täti oli onkinut muutama päivä sitten uuden puhelinnumeroni jostain, ja kysyi kiinnostustani mennä töihin Sunille. Meidän oli vielä määrä tavata tiistaina, mutta eilen hän soitti minulle, ja menenkin suoraan haastatteluun. Katsoo sitten miten käy, mutta tuleepahan ainakin kokemusta :)

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Hienoa, mitäs Sun tekee Australiassa? Kodaa meille parempi Java.

Niin ja kuvia sitten kämpästä ja maisemista kun pääset muuttamaan.

Unknown kirjoitti...

Onnea haastatteluun. Saat paikan varmasti, jos haluut.

Muista pyytää kunnolla rahaa, oisithan sä kumminkin niitten paras koodari :)