13. tammikuuta 2009

Lisää kuulumisia

Edellinen viesti jäi vähän lyhyeksi, kun teki niin kovasti mieli pelata yhtä uutta tietokonepeliä :)

Uusi työpaikkani sijaitsee Canberran lentokentän yhteydessä, ja ikkunapaikaltani näkee kahden rakennuksen välistä osan kiitorataa, ja sen takana olevan niityn ja metsän. Lentokoneiden ääni ei sisälle juuri kuulu. Eilen huomasin huminan kerran, mutta tänään en kertaakaan. Autolla matkaan menee 20 minuuttia, mutta kunhan alan kyydittämään Alyciaa tulee siihen kulumaan 5-10 minuuttia pidempään. Samassa toimistossa on noin 20-30 muuta ARC:n työntekijää, eli kyseessä on melko pieni toimisto. Projektissa kehitetään hallintajärjestelmää tutkimusapurahojen jakamista varten ARC:n omaan käyttöön, ja saman projektin parissa on noin kahdeksan muuta työntekijää. Istumme yhtä etätyöläistä lukuun ottamatta kaikki samassa kasassa, joten kommunikointi ei ole vaikeaa.

Töissä menee siis hyvin. Toisella rintamalla yritämme löytää Alycialle mieluista kihlasormusta. Kosin ilman sormusta, sillä täällä suunnalla kihlasormus on näyttävin sormus, ja Alycialla on aika tarkka maku sormusten suhteen. Tulevana viikonloppuna menemme onneksi Sydneyyn, jossa valikoiman luulisi olevan paljon Canberran valikoimaa suurempi. Olemme päättäneet pitää häät Alycian vanhempien farmilla 19.12.2009, eli melko lähelle jouluahan ne menee :) Alycian vanhemmat ovat hyvin innostuneita häistä, ja Alycia saakin neuvoja/ideoita äitiltään ja siskoiltaan puheluiden muodossa ainakin tässä vaiheessa useamman kerran päivässä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon serkku-poika. Äiti kertoi teidän naimisiinmenosta jokin aika sitten. Teillä taitaa olla siellä aika kuumat paikat, koittakaahan pysyä poissa etelästä. Minä vaan opiskelen ahkerasti ja suunnittelen Islannin vaihtoa ensi keväälle.
Terveisin, Taina

Olli Nevalainen kirjoitti...

Moikka Taina!

Kiitos kiitos :) Pahin helle on kyllä jo laantunut. Tänäänkin oli "vain" 27 astetta. Olisikohan viilenemisen syytä, että Alycia vilustui muutama päivä sitten, ja minuunkin meinaa tauti nyt tarttua ;) Ei olla Victoriaan menossa näillä näkymin ihan pian.

Toivotaan, että vaihtosuunnitelmat toteutuu. Islanti on varmasti todella jännä paikka. Toivottavasti opinnot maistuu sitä odotellessa :)