23. heinäkuuta 2008

Mahatauti

Paadyimme vaihtamaan hotellia ensimmaisen yon jalkeen, ja olemme nyt olleet nelja paivaa aivan upeassa hotellissa, joka on tosin kaukana kaikesta. Hyva puoli on se, etta siella voi rentoutua rauhassa, mutta toisaalta kaikki taytyy kaytannossa ostaa hotellista hotellin hinnoin.

Hyvalle sangylle on kuitenkin ollut kayttoa, silla sain mahataudin lauantaina. Aluksi se ei ollut kovin paha, eika minun ole juuri vessassa tarvinnut rampata missaan vaiheessa. Maanantaina minulle tosin nousi kevyt kuume, jolloin Alycia hankki paikalle laakarin. Sain veden sekaan sekoitettavaa jauhetta nestehukkaan, pillereita mahakramppeihin, Panadolia kuumeeseen ja antibiootteja itse taudin parantamiseen. Laakari on taalla niin halpa, ettei matkavakuutus viela talla itseaan maksa, mutta pitaa palatessa selvittaa, etta maksaisiko se mitaan menetetyista lomapaivista.

Maha tuntuu nyt keskiviikkona vielakin melko sekavalta, mutta ainakin vessakaynnit ovat normalisoituneet kertojen ja laadun puolesta. Oudointa tassa kaikessa on se, etta sain mahataudin nyt, kun olin syonyt vain neljan ja viiden tahden hotelleissa. Yksin matkustaessani Thaimaassa ja Malesiassa soin aina koyhimman nakoisimmissa katukeittioissa, enka saanut koskaan mitaan oireita. Sattumaahan se toki vain on.

1 kommentti:

Ilkka kirjoitti...

Oijoijioi, onpas epämukavaa, itsekin sairastelin huikan barcelonassa, mutta onneksi vain aamupäivän.

Toivottavasti olette jo kunnossa ja kohta pikaa Australiassakin?