18. heinäkuuta 2008

Lomakuulumisia

Suomen reissu meni hyvin, tosin valilla tuntui ettei aika meinannut riittaa kunnolla. Oli tosi kiva nahda kavereita ja sukulaisia pitkasta aikaa. Kelikin oli hyva suurimman osan aikaa.

Finnairin Bangkokin lennolle saimme yllatyksen, silla meidat ylennettiin business-luokkaan. Johtuisiko liene siita, etta Alycia on kasvissyoja, ja ehka he eivat jostain syysta olleet saaneet kasvisruokaa lennolle? Business-luokka tuntui kylla ylelliselta. Oli mukava voida nukkua lahes vaaka-asennossa, juoda shampanjaa ja nauttia moniosainen paivallinen. Tienaakohan sita koskaan niin paljon, ettei matka Eurooppaan kerran vuodessa business-luokassa veisi kaikkia saastoja...

Alycia oli onnistunut valitsemaan todella hienon hotellin Bangkokin parin paivan osuutta varten. En oikein keksi mitaan mika olisi voinut olla hoidettu paremmin. Nyt olemme jo Phuketissa suunnilleen saman hintaluokan paikassa, mutta taalla parannettavaa tuntuisi olevan vahan siella ja taalla. Sanky on kova jopa minun mitta-asteikolla, ja olemme odotelleet matkalaukkujamme jo yli tunnin. Ehka ne ovat saapuneet huoneeseen kun palaamme sinne seuraavan kerran. Hienolta tamakin paikka tosin nayttaa, ja suurimmilta osin kaikki on tahan asti toiminut oikein hyvin.

Ei kommentteja: