29. syyskuuta 2008

Ensimmäinen työpäivä

Ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa on nyt ohi. Voin vain sanoa, että on todella kivaa olla taas töissä. Eihän tässä ehtinyt vierähtääkään, kuin melkein neljä kuukautta :) Työpaikkani on aivan Alycian työpaikan vieressä, joten voimme jakaa työmatkat ja lounastauotkin. Rakennus on upouusi ja hyvin tilava. Samassa toimipisteessä työskentelee ainakin yksi toinen suomalainen, jonka kanssa en tosin ehtinyt vaihtaa kuin lauseen tai kaksi.

Esimieheni ovat molemmat titteleiltään tutkijoita, josta voi varmaan päätellä, että kyseessä on hyvin litteä organisaatio. Projektissani työskentelee vain yksi toinen Sydneyssä sijaitseva henkilö, ja hänkin vain puolet ajastaan. Näyttää siis siltä että tulen työskentelemään melko itsenäisesti, ja minun odotetaankin hoitavan suurin osa kommunikoinnista NICTA:n yhteistyökumppanin kanssa.

Itse työtehtävä tulee olemaan suorituskykymallinnusta, jonka päämääränä on pystyä ennustamaan yhteistyökumppanin kehittämän sovelluksen skaalautumista. Projektin pääpaino on pystyä auttamaan yhteistyökumppania päätöstenteossa, mutta siinä sivussa saada palautetta suorituskykymallinnuksen toimivuudesta käytännön sovelluksissa.

1 kommentti:

Ilkka kirjoitti...

Jees! Mukavalle kuulostaa! Toivottavasti hommassa on riittävästi haasteita :)